JOHANNES FOG A/S

Barselsvikariat: Kørselsplanlægnings-assistent til Fog Logistik

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Til vores centrale logistikplanlægning i Herlev, søger vi lige nu en planlægnings-assistent, til et barselsvikariat frem til udgangen af juli 2022.


Du bliver en del af vores planlægningsteam på i alt fem medarbejdere, som hver dag planlægger leverancer for 23 egne lastbiler, samt eksterne biler. Din hverdag bliver spændende, travl og til tider hektisk. Vores daglige omgangstone er fri og uformel.

Afdelingen er bemandet mellem kl. 06:00 og kl. 17:30 på hverdage – og du vil indgå i en turnusordning med følgende arbejdstider: kl. 06:00-14:00 og kl. 09:30-17:30.

Hvem er du?
Du arbejder struktureret og systematisk, og du er serviceminded og kundeorienteret. Yderligere er du lærenem og god til IT Erfaring med INFOR og Mapfleet er en fordel, men oplæring vil selvfølgelig finde sted. Som person er du frisk, du har gode samarbejdsevner, du engagerer dig, og du har en positiv indstilling og et godt humør. Du skal kunne lide at tale med mennesker, og du skal have en løsningsorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du evner at holde hovedet koldt og bevare overblikket – også når det bliver hektisk i afdelingen.

Det er et krav, at du har erfaring med planlægning af kørsel/leverancer med lastbil – og har du erfaring med levering af byggematerialer, vil det være en fordel.

Har du fået lyst til at blive vores nye kollega, så send din ansøgning via linket i dette opslag. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest 28. maj 2021. Samtaler vil blive holdt løbende. Vil du høre mere om den ledige stilling, er du velkommen til at ringe til Planlægningschef Bo Lauritsen på tlf. 21 63 98 15.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e2f4be5b)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret