Dansk Industri

Data Analyst til nyt team i DI Start nu og kom med på rejsen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Kan du omsætte data til indsigt for forretningen? Er du nyuddannet eller har et par års erfaring med analyse og formidling af data? Så kan det være du er den nye Data Analyst i nyt data team i Dansk Industri (DI).

DI har store ambitioner for brugen af data - fra at forbedre beslutningsgrundlag over øge indsigten i vores medlemmers interesser og brug af DI til hvordan medlemsservices kan tilpasses de enkelte medlemmer. Vi er derfor nu igang med at styrke vores interne data kompetencer, og søger her efter en analytisk profil til at blive en del af nyt data team.

Om jobbet
Som Data Analyst sikrer du at forretningen har adgang til analytiske løsninger der matcher behov, situation og brugergruppe/-profil – hvorfor det er vigtigt at kunne forstå og afdække forretningens analytiske behov. Der forventes et højt kvalitetsniveau, og du sætter standarden for god analytisk praksis samt samarbejder tæt sammen med de andre i data team’et for at skabe de bedste løsninger. Løsninger revurderes kontinuerligt, og implementering af mindre tilrettelser sker løbende for at sikre aktualitet og optimal brug. 

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, og har gerne haft et studierelevant job, med fokus på analyse og formidling af data.

  • Erfaring med analyse værktøjer – Power BI vil være en fordel, men ikke et must – vigtigst er erfaring/kompetencer indenfor analyse og formidling af data.
  • Kendskab til query/kodesprog  – i teamt’et er der kompetencer indenfor SQL, DAX, MDX og R.
  • Naturlig nysgerrig ift. nye analysemetoder, og de stadig flere muligheder indenfor analyseværktøjer.
  • Trives med en stor kontaktflade i organisationen
  • Op til 2 års erhvervserfaring

Om os
Yderligere 4 dedikerede data profiler udgør det nye Data team - tre Data Engineers og en Data Scientists. Til team’et er også knyttet en studentermedhjælper, og udover data er der også ved blive tilknyttet kompetencer ift. automatisering.

Der håndteres data fra forskelligartede kildesystemer, som alle samles i vores Enterprise Datawarehouse (EDW) – f.eks. Medlemssystem, CRM, Sagsstyring, E-mail marketing, website logs mv. – og flere vil komme til - for at kunne give forretningen det bedst mulige beslutningsgrundlag og indsigt omkring DI’s medlemmer på basis af data.

Forskellige analyse værktøjer og query-/kodesprog bruges til udarbejdelse af analytiske løsninger – herunder Power BI og DAX, MDX, SQL og R.

Team’et er placeret i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Interesseret?
Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til Head of Data & Automation, Jan Schrøder Kristensen, på mail jskr@di.dk

Ansøgning og -frist
Ansøgningsfristen er den 16. maj – kandidater tages løbende til samtale, så ansøg med det samme.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret