OLUF JØRGENSEN A/S

Anlægsingeniør med erfaring inden for projektering og projektledelse til SlothMøller, Sønderborg

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Trives du med udfordrende og varierede opgaver indenfor anlægsprojekter? Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger, som altid er klar til at bakke dig op, så er dette jobbet for dig.

Som anlægsingeniør skal du arbejde som projektleder både med egne sager og i tværfaglige projektgrupper, og altid i tæt samarbejde med kunden. For at blive en succes i jobbet, dyrker du dit netværk og bidrager med akkvisitionsarbejdet i samarbejde med kolleger og ledelse. Arbejdsstedet er på kontoret i Sønderborg, og vores kunder er forsyningsselskaber, kommuner og private virksomheder i hele landet, hvor vi har et tæt samarbejde med arkitekter, entreprenører og investorer.

Om dig:

  • Du er uddannet anlægsingeniør eller har tilsvarende erfaring.
  • Du er ambitiøs, kvalitetsorienteret og vant til at overholde deadlines.
  • Du er positiv, åben og imødekommende, og skaber derved gode og stabile relationer, internt som eksternt.
  • Du er i stand til at arbejde selvstændigt og har et højt engagement og drive, hvilket er din drivkraft.

Du har erfaring med:

  • Vejprojektering og øvrig anlægsprojektering.
  • Projektering af kloakker, LAR- og klimaløsninger.
  • Projektledelse, byggeledelse og tilsynAutoCAD, MicroStation, OpenRoads Designer eller Revit.

Se nogle af vores anlægsreferencer her og vores generelle referencer her.

Om os:

Hos SlothMøller tilbydes vide rammer for at tilgodese dine ønsker til egen udvikling. Virksomheden er værdibaseret og arbejder overordnet med, at sætte kunden i centrum og internt udvises respekt og tillid til hinanden.

SlothMøllers værdier er: Samarbejde i gensidig tillid – Reaktionsevne – Fleksibilitet - Høj forretningsetik - Højt vidensniveau – Kreativitet –Attraktiv arbejdsplads.

SlothMøller har ca. 30 dygtige medarbejdere i Sønderborg. SlothMøller prioriterer et værdiskabende og kreativt arbejdsmiljø, hvor sammenhold vægtes højt, og hvor der lægges vægt på gensidig tillid.
Se mere på www.sloth-moller.dk

SlothMøller blev i 2019 en del af Oluf Jørgensen Group, og dermed en del af et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma med kontorer i København, Roskilde, Odense, Århus, Horsens og Sønderborg. Der er dermed rig mulighed for faglig sparring og samarbejde med ca. 250+ kolleger på landsplan. Se mere på www.ojas.dk

Passer firmaets værdier til dig?

Sådan ansøger du

Lyder stillingen som anlægsingeniør hos SlothMøller som noget for dig? Så tøv ikke med at sende os dit CV og en ansøgning. Vi besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat.
Send ansøgningen til: hr@ojas.dk – mrk. ”SlothMøller - Anlægsingeniør”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Anlæg, Finn N. Christensen på tlf.: 2369 2624.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret