LOMAX A/S

Business Controller til en af Danmarks bedste online virksomheder

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du være med til at skabe grundlaget for virksomhedens stragiske beslutninger, og brænder du for at komme med forretningsudviklende forslag til organisationen? Kunne du tænke dig at sætte din præg på en af Danmarks største e-handelsvirksomheder, så har vi det perfekte match til dig.

Om stillingen
Vi søger en business controller med direkte reference til vores ”Head of Controlling”. Stillingen indeholder et bredt ansvarsområde, og du vil I jobbet blive udfordret med mange forskelligartede opgaver. Der vil indgå en stejl læringskurve, og der er dermed rig mulighed for at udvikle sig. Der vil ydermere være mulighed for yderligere kompetenceudvikling gennem kurser og efteruddannelser. Du vil opnå indblik og erfaring i driften af en moderne e-handelsvirksomhed, og din grundlæggende opgave vil bestå i at bistå ledelsen og, den øvrige organisation, i at udvikle forretningen og forbedre EBITDA.

Du vil indgå i vores Økonomi-afdeling, som i alt tæller 14 medarbejdere. Afdelingen er karakteriseret ved at have en god atmosfære med en stærk konkurrencementalitet, samt kompetente og dedikerede kollegaer

Opgaverne vil blandt andet bestå af:

 • Månedlig konsolidering og udarbejdelse af rapporteringspakke til direktion og bestyrelse
 • Cost control og indtjeningsinitiativer
 • Opbygge stærke kompetencer i BI system (Targit)
 • Understøtte og effektivisere budgetprocessen
 • Procesoptimering af vareflow i ERP-system
 • Logistik optimeringsprojekter
 • Controlling af det svenske datterselskab
 • Opbygge kompetencer indenfor on-line analyse (Google Analytics)

Hvem er du?
Du er ambitiøs, og villig til at arbejde ekstra hårdt for at nå dine mål. Vi forventer, at du lægger en stor hands-on indsats på de forskellige områder i Controlling for at opbygge en dyb og grundlæggende forståelse for virksomhedens drift.

I Lomax spiller vi hinanden gode, og vi er bevidste om, at vi alle bidrager til både top- og bundlinje - det er derfor vigtigt, at du er forretningsorienteret, og har en naturlig interesse for at supportere den fortsatte udvikling.

Vi ser desuden gerne, at:

 • Du er enten nyuddannet Cand.merc.aud eller Cand.merc., eller har max 1-2 praktisk erfaring efter din uddannelse.
 • Du har ekstraordinært flair og interesse for at sætte dig ind i IT/ERP-systemer
 • Du interesserer dig for at udvikle og optimere de daglige processer og forretningsgange
 • Du er performance-orienteret, og sulten efter at bidrage til at vækste forretningen
 • Du har en sund portion social intelligens og er god til at opbygge relationer på alle niveauer

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

 • Du er overbevisende, positiv og fremmer ideer. Du møder mennesker på en ubesværet facon, og motiverer dem til, at følge nye muligheder gennem procesoptimering.
 • Du er resultatorienteret, nysgerrig og proaktiv. Du brænder for at udvikle forretningen, og forbedre forretningens resultat. Du udtænker, og undersøger, nye muligheder og følger dem til dørs.
 • Du er systematisk, præcis og disciplineret. Dine udarbejdede rapporter og analyser er gennemarbejdet, således at du kan understøtte dine påstande. Dette er essentielt, for at blive en tæt, troværdig sparringspartner for ledelsen og organisationen.

Vi tilbyder
Lomax er en virksomhed i vækst med store ambitioner og højt tempo. Hos os bliver du en del af en arbejdsplads med en uformel omgangstone, højt til loftet og korte beslutningsveje. Du får ansvar, indflydelse og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende og udviklende job blandt 160 engagerede kollegaer i Frederikssund.

Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Ved opstart vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til organisationen. Her kommer du rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund, hvortil der er gode transportforbindelser, ex. S-tog.

Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator, Nicolai Sand på telefon 41 20 98 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?
Lomax har eksisteret siden 1962 og har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Lomax er i dag Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken, catering & rengøring og har et stærkt voksende varesortiment med mere end 35.000 varenumre.

Vi er i dag mere end 170 medarbejdere lokaliseret i Skanderborg, Odense, Helsingborg/Sverige og Frederikssund (HQ) og har i mange år haft høj vækst. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret