AART DE VOS ApS

Butiksmedarbejder søges til Aart de Vos Billedkunstnerartikler

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

 

Vi søger en medarbejder hos Aart de Vos Kunstnerartikler som skal indgå i vores team på 8 ansatte. Aart der Vos er en spændende og meget specialiseret virksomhed, der siden 1983 har suppleret danske og udenlandske kunstnere med materialer og vejledning helt ned på niche niveau.  

 

Som en del af vores team vil du dagligt stå overfor opgaver som:

 

  • Udpakning og indpakning
  • Ekspedering af kunder ved kassen og telefon
  • Opspænding i værkstedet

 

Din dagligdag vil foregå i butikken blandt dine kolleger og kunder. Det er vigtigt at kunne bevare overblikket i pressede situationer blandt andet i forbindelse med de kortvarige spidsbelastninger, der altid vi opstå i en forretning af vores type og størrelse. Du er samtidig fleksibel og har en god situationsfornemmelse. Udpakning og indpakning er fysisk krævende opgaver der skal løses på daglig basis og opspænding kræver at man har hænderne skruet godt på.

 

Eftersom det er en forretning med mere end 18.000 forskellige varenumre, vil det tage sin tid at sætte sig ordentligt ind i varelageret så vi forventer, at du er engageret og frisk på udfordringen, samtidig med at du ser jobbet som et med fremtidsudsigter i. Vi søger desuden et socialt menneske med godt humør:)

 

Til gengæld tilbyder vi en spændende arbejdsplads i et team på 8 medarbejdere i et godt arbejdsmiljø i Århus C for en af Danmarks mest kendte kunstnerartiklerbutikker.

 

Er det dig? Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt til manu@artdv.dk

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret