profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-11-17
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

 

Hvis du ikke kan vente på at drømmejobbet falder ned fra himlen, så læs videre – vi kan hjælpe dig! 

Vi leder efter

En medarbejder, der elsker at give en unik og nærværende kundeoplevelse, og sætter en ære i at yde kundeservice i verdensklasse. Derudover skal du være lærenem, nysgerrig og vide, hvordan man sætter sig i kundens sted.

Sidst, men ikke mindst, motiveres du af det gode samarbejde med dine kolleger og trives i et arbejdsmiljø hvor der er højt til loftet. 

 

Din fornemmeste opgaver

  • Rådgive og vejlede kunder via telefon og mail
  • Du er hurtig på tasterne, så alle kan få hjælp inden for rimelig tid
  • Være forstående over for kundens behov og prioritere, at deres udfordringer løses
  • Og til sidst har du en naturlig flair for IT

Vi søger nye medarbejder – både dig som lige er kommet ud på arbejdsmarkedet, du har måske sabbatår eller dig der har været på arbejdsmarkedet længe, som er klar til at prøve noget. Eller dig der er lige midt i mellem, så kan vi helt sikkert finde noget til dig!

 

Hos os

I Adecco arbejder vi benhårdt for at tiltrække de bedste kandidater. Derfor vil vi altid sørge for, at du er klædt ordentlig på – uanset hvilke opgaver, du ender i. Derudover er det vigtig for os, at du er klar til at gøre en forskel på arbejdspladsen og være den hjælpsomme stemme som vi alle ønsker at møde, når man kontakter kundeservice.

 

Vi tilbyder

Du bliver i første omgang ansat gennem Adecco A/S til overenskomstmæssige lønninger og pension. Du vil blive 14-dagslønnet og få en grundigoplæring. Derudover kan vi tilbyde dig, en fod inden for døren hos en spændende virksomhed.Kan du se dig selv i ovenstående og har du lyst til at være tilknyttet en af Danmarks største formidlere af vikar- og rekrutteringsløsninger, så vedhæft gerne en ansøgning og dit personlige CV via knappen "søg stillingen".Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Jønsson på tlf.: 38381290 eller på e-mail: Kobenhavn@adecco.dk.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.

Oprettet:
2021-09-22
Ansøgningsfrist:
2021-11-17
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: