profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-15
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du skarp til sourcing, og er du samtidigt ’Fix’ til at eksekvere på nye koncepter, så har du nu muligheden for at blive en del af vækstvirksomheden, BrandFix.

Som Sourcing Specialist refererer du til virksomhedens CPO, og du bliver en del af teamet Product & Concept Innovation, der er eksperter i at videreføre trends til det skandinaviske marked. Du vil opleve en hverdag præget af en stærk iværksætterånd, godt købmandskab, og hvor udvikling og effektivitet står højt på dagsordenen.

Bliv en BrandFix’er

I denne stilling får du en unik og spændende mulighed for at omfavne ’fast fashion’ tilgangen, og i samspil med dine kollegaer driver du produktudviklingsprocessen. Du får også dine egne ansvarsområder som afdelingens motor i at:

  • Source og se muligheder hos potentielle leverandører
  • Eksekvere på nye produkter og koncepter, egne såvel som private labels, med fokus på pris, kvalitet og leveringsevne
  • Besøge leverandører og deltage på messer
  • Sikre et effektivt informationsflow i afdelingen
  • Håndtere kvalitetssikring, reklamationer og produktafvigelser
  • Bidrage til flere bæredygtighedstiltag hos BrandFix
Hvem er det så, vi leder efter?

Vi leder efter dig, der har erfaring med sourcing og enten har deltaget i eller stået for producentudvælgelse og kontrakter. Det er en væsentlig fordel, hvis du har erfaring fra beauty-branchen, men det afgørende er, at du brænder for forretningsområdet og for at drive processen fra idé til færdigt produkt. Da du får en bred kontaktflade med leverandører i indland og udland, er det væsentligt, at du både taler og skriver dansk og engelsk.

Du er kendetegnet ved at være struktureret og detaljeorienteret, og andre oplever dig som en nysgerrig ”købmand” med et stærkt forhandler-gen. Derudover er du proaktiv, og det falder dig helt naturligt at navigere i udfordringer og finde de bedste løsninger. Du er også en dygtig kommunikatør, der ved hvad det vil sige at have ”is i maven”, når du træffer beslutninger i et marked med korte deadlines og hurtigt skiftende trends.

Udover fantastiske kollegaer får du:
  • Et selvstændigt job med frie rammer og mulighed for at gøre en betydelig forskel
  • Konkurrencedygtig lønpakke med pension, sundhedsforsikring og kollektiv bonus
  • Lækre goder såsom frokostordning og firmabetalt massage
  • Fælles frokost ude i byen en gang i måneden og andre sociale arrangementer
Lyder det som noget for dig?

Så modtager vi gerne dit motiverede CV hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om BrandFix

Rejsen startede i 2014 i en lille kælder i Aarhus, hvor BrandFix blev grundlagt med et fokus på at importere kvalitets hud- og hårpleje til detailhandlen. Stifterne havde identificeret et kvalitetshul i markedet, hvor detailbutikker havde begrænset adgang til mærkevarer indenfor kategorien. Efter en længere rundtur i Europa blev et stærkt leverandørnetværk etableret og BrandFix var nu klar til at tage sine spæde skridt. I dag er virksomheden specialiseret i at videreføre trends enten ved at udvikle færdige bæredygtige koncepter til kæderne eller ved at tilbyde produkter fra etablerede brands, hvor BrandFix har agenturer og handelsaftaler. BrandFix er kommet langt siden de første dage og har nu et dedikeret team af engagerede medarbejdere med hovedkontor og lagerfaciliteter i Aarhus.

Oprettet:
2022-06-20
Ansøgningsfrist:
2022-08-15
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: