profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-26
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være en del af en global virksomhed, der producerer, udvikler og distribuerer nogle af verdens største mærker som JBL, Harman Kardon og AKG? Og har du teknisk erfaring med reservedele til forbrugerelektronik? Så er du måske HARMANs nye Spare Part Specialist.

HARMAN søger den ultimative holdspiller, der har stor teknisk viden på elektronik-komponentniveau. Som Spare Part Specialist vil du være en del af reservedelsplanlægningen, som arbejder tæt sammen med kundeservice og teamene i Amsterdam i Holland og Shenzhen i Kina. Stillingen er i HARMANs Lifestyle division EMEA og er baseret i Kvistgård, Danmark.

Du vil få ansvaret for selektion og forecasting af reservedele, så nye, nuværende og end-of-life produkter kan serviceres i fremtiden

Du vil skulle sikre og koordinere servicedokumentation i samarbejde med Global Customer Service og teknisk support samt støtte servicestationer og distributører i forbindelse med reservedelsforespørgsler.

Andre primære opgaver omfatter bl.a.:

 • planlægning og forecasting af, hvilke reservedele HARMAN vil bruge i fremtiden med hensyn til NPI (new product introduce) og LTB (last time buy)
 • identificering af regionale behov for reservedele før produktets markedsintroduktion
 • finde erstatningsdele, når de ønskede dele ikke længere er tilgængelige
 • ændre reservedelsbeskrivelser i samarbejde med globale teams for indkøb af reservedele.
 • undersøge problemer med dele, der er rapporteret af eftersalgsteamene, og støtte forsyningskædeanalytikeren med at identificere forældede dele

Du har en teknisk uddannelse og erfaring med forbrugerelektronik

Vi forestiller os, at du:

 • er dygtig til engelsk i skrift og tale
 • er talstærk, analytisk og struktureret
 • har kendskab til Excel på højt niveau
 • er en holdspiller med fremragende kommunikationsevner, der kan arbejde effektivt med alle niveauer i en global virksomhed

HARMAN tilbyder et rummeligt og mangfoldigt arbejdsmiljø, faglig uddannelse og udfordrende karrieremuligheder

Derudover får du:

 • Adgang til medarbejderrabatter på HARMAN-produkter i verdensklasse (JBL, Harman/Kardon osv.)
 • Professionelle udviklingsmuligheder gennem HARMAN University's erhvervs- og ledelsesakademier og omfattende kursuskatalog
 • Mulighed for at samarbejde med talentfulde teams over hele verden

Har du lyst til at være med på rejsen? Ansøg med dit CV

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade dit CV ved at trykke 'ansøg'. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Adecco Danmark er ansvarlig for rekrutteringsprocessen for HARMAN.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Patrick Garborg - M: +45 2094 1960, E: Patrick.garborg@adecco.dk.

Og et par grunde til, at du måske vil elske det

HARMAN skaber nyttige og smukke produkter. Deres mange ikoniske mærker, herunder JBL, Harman/Kardon og AKG, forandrer bilen, arbejdspladsen og alle steder derimellem. De arbejder hårdt og leder efter genialitet i alle deres 30.000 medarbejdere, og til gengæld kan du forvente en karriere fuld af muligheder. Hvis du ønsker at være en del af en virksomhed, der tilbyder brancheførende funktioner, innovation, overlegen lydteknologi og garanti for, at du aldrig vil have en kedelig dag - så kan HARMAN være stedet for dig! (www.harman.com)

Oprettet:
2022-07-25
Ansøgningsfrist:
2022-07-26
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: