profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-28
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Har du erfaring med administration af lån? Vil du være med til at understøtte og udvikle velfærden i Danmark gennem forvaltning af lån til det kommunale og regioner i Danmark? Og har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver indenfor obligations-, modparts-, og låneadministration? Så er du måske KommuneKredits nye Specialist i lån og obligationer.

Som Specialist i lån og obligationer bliver du en del af et team, som effektuerer de aftaler, KommuneKredit indgår med deres kunder. Teamet består af ti medarbejdere, der udover obligations- og låneadministration arbejder med servicering af leasingaftaler og bogføringsopgaver. Hverdagen er travl, men der er altid tid til hinanden og ikke mindst til et godt grin.

Du får en vigtig rolle i håndteringen af lån og obligationer og i udviklingen af de interne processer

KommuneKredit har en ambition om at styrke og optimere det nuværende arbejde med låneadministration og obligationer. Derfor er det vigtigt, at du har lyst til at sætte dig grundigt ind i de eksisterende rutiner sammen med teamet og på den baggrund være med til at tilpasse, udvikle og automatisere fremtidens processer og systemer.

Derudover vil du skulle løse følgende opgaver:

  • Betalinger til og fra finansielle modparter
  • Administration af lån til kunder
  • Administration af statsstøttede lån
  • Likviditetsstyring, bogføring og afstemning.

Du er dygtig til at arbejde selvstændigt med regnskab. Du er kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og besidder evnen til at drive forandring.

Derudover har du:

  • Erfaring med controlling, bogføring eller andre lignende opgaver i et Backoffice.
  • Kendskab til finansielle instrumenter som afvikling af handler, betalinger til og fra finansielle modparter, rentekompensation, administrationsopgaver m.m.
  • Evnen til at sætte dig ind i komplekse processer og sætte dem i system.

Du skal trives med at have mange forskellige kontaktflader i virksomheden såvel som til kunder og finansielle modparter. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra en finansiel virksomhed.

Du er garanteret et spændende og udfordrende job i en mindre organisationen, hvor du hurtigt får ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Derudover får du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og du kan du se frem til at blive en del af en organisation, hvor man blandt andet:

  • er gode til at bringe hinandens faglighed i spil og bruge sin specialviden
  • vil hinanden det bedste og spiller hinanden gode.
  • har fleksible arbejdertider, attraktiv pensionsordning, betalt frokost og massageordning.

Kontoret er lokaliseret på Kultorvet i hjertet af København, som danner den primære ramme om hverdagen. KommuneKredit har stort fokus på at få arbejde og privatliv til at gå op i en højere enhed, og der er derfor mulighed for hjemmearbejde.

Vil du være en del af rejsen? Ansøg med dit CV

For at komme i betragtning til stillingen bedes du venligst uploade dit CV ved at trykke på 'ansøg'. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Senior Rekrutterings Specialist, Liselotte Schwanenflügel på +45 28 93 89 83 eller liselotte.schwanenflugel@adecco.dk

Om KommuneKredit

KommuneKredit er kommuner og regioners kreditforening. I mere end 120 år har de været bindeleddet mellem global finansiering og kommunale og regionale udlån i Danmark. På den måde har KommuneKredit været med til at understøtte udviklingen af det, vi i dag kender som det danske velfærdssamfund.

KommuneKredit er grundlagt som en forening, hvor medlemmerne – de danske kommuner og regioner – hæfter solidarisk for KommuneKredits forpligtelser. KommuneKredit skal ikke give overskud, og de låner penge ud på lige vilkår for alle kunder, uanset postnummer.

Målt på balancen er KommuneKredit blandt de største finansielle virksomheder i Danmark – du kan læse mere om os på www.kommunekredit.dk

Oprettet:
2022-07-08
Ansøgningsfrist:
2022-07-28
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: