profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-08
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Har du en ’work smarter’ tilgang, og brænder du for optimering? Så er du måske Vindenergi Danmarks nye Financial Controller.

Som Financial Controller hos Vindenergi Danmark, har du mulighed for at blive en del af den grønne omstilling. Her får du en vigtig rolle, hvor du bl.a. bliver ansvarlig for datahåndtering herunder optimering og bearbejdning af data.

Du får desuden en bred kontaktflade, og det er derfor naturligt for dig at skabe gode relationer og kommunikere med forskellige mennesker.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Data Management – Håndtering og controlling af handels- og produktionsdata og dataudveksling med samarbejdspartnere.

  • Controlling af finansielle handler.

  • Rapportering af målerdata til ledelsen og kunder.

  • At understøtte forretningsprocesser i virksomheden.

  • Optimering af arbejdsgange og måden data håndteres på.

Rollen indeholder store udviklingsmuligheder, og du har derfor rig mulighed for at dygtiggøre dig og sætte dit aftryk på opgaverne.


Det gode match mellem dig og virksomheden

Vindenergi Danmark har 13 ansatte. Du bliver en del af en virksomhed med en uformel omgangstone og en kultur, hvor man hjælper hinanden - så det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage til fællesskabet ved at løfte i flok.

Her får du luft under vingerne, og med ansvaret følger en høj grad af frihed og fleksibilitet. Til gengæld forventer vi, at du har:

  • Relevant uddannelsesbaggrund inden for finans eller regnskab, f.eks. cand. Merc. eller lignende.

  • Erfaring med arbejdsopgaver indenfor controlling eller økonomi generelt er en fordel.

  • Erfaring med Excel og IT-system snilde generelt.

  • En analytisk og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver.

Vi arbejder løsningsorientret, er kvalitetsbevidste og har fokus på vores andelshavere og samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du har en analytisk og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver, og at du kan skabe tillid og langvarige relationer gennem en positiv og åben kommunikationsform.

Er du en af dem vi skal få øje på?
Adecco varetager rekrutteringen på vegne af Vindenergi Danmark. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Vi skal blot bruge dit CV, hvori du skriver et par ord om din motivation for at søge stillingen. Vær opmærksom på, at du kun kan vedhæfte dit CV.

Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Cindie Kogstad på mail: Cindie.kogstad@adecco.dk .


Om virksomheden

Vindenergi Danmark er et uafhængig el-handelsselskab, som varetager Vindmølleejernes økonomiske interesse i el-markedet. Vindenergi Danmark varetager salget af strøm produceret på 3.000 danske vindmøller og er ejet af 1.700 andelshavere - Vi sikrer altså, at mølleejerne får betaling for den produktion, som deres vindmøller generer. Vindenergi Danmarks møller i Danmark producerer knapt 20% af Danmarks årlige strømforbrug og omsatte i 2019 for ca. 1,8 mia. danske kr.

Oprettet:
2022-06-03
Ansøgningsfrist:
2022-07-08
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: