profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-09-26
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være med til at øge bæredygtigheden i fødevareproduktionen verden over, gennem bedre udnyttelse af animalske råvarer? Har du erfaring med eller evnen til at sætte dig ind i reservedele til maskinanlæg? Og kan du sælge og rådgive kunder herom? Så er du måske Haarslev Industries nye Commercial Spare Parts Technician.

Haarslev Industries er globale markedsledere indenfor genanvendelsesmaskineri, og selvom de vægter innovation højt for at kunne levere procesudstyr i en verden i kraftig udvikling, vægter de lige så højt at kunne levere reservedele til dét procesmaskineri, de producerede til en kunde tilbage i 70erne. Haarslev har derfor både en lokal og en international kundekreds, med både nye og gamle kunder, som de værner om.

Du får ansvar for salg og kontakt til nye og eksisterende kunder ift. salg af reservedele

Haarselv sælger mange varianter af maskiner og anlæg, og dét at forstå sig på reservedele kommer ikke over natten. Du vil derfor som Commercial Spare Parts Technician gradvist og under oplæring få din egen internationale portefølje af eksisterende kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • proaktivt salg af reservedele til eksisterende kunder
  • rådgivning og sparring med kunderne i øjenhøjde
  • at tage kontakt til eksisterende og nye kunder for kontinuerligt at opbygge og styrke relationer
  • at koordinere og eksekvere ordrer og forespørgsler på reservedele i deres ERP-system

Da Haarslev stadig leverer reservedele til de første maskiner, de producerede, skal du både kunne navigere i tegninger fra arkivet med kaffepletter på og i nye CRM og ERP-systemer, hvor tegninger og data i dag behandles og opdateres digitalt.

Du er udadvendt og en god kommunikator, der vægter relationer og opsøger mersalgs muligheder

Du kan både komme fra en kommerciel eller teknisk baggrund, hvor du sikkert har nogle års erfaring. Det vigtigste er dig og din personlighed:

  • Du er serviceminded og drevet mod at opnå resultater
  • Du kan håndtere en kundes behov fra salg til eksekvering af ordre i en hverdag, der har et ligeligt behov for det proaktive salg og det efterfølgende praktiske fodarbejde
  • Du har mod på at lære vores komplekse produkter at kende og blive vores kunders go-to person


Du vil indgå i en voksende, global og markedsførende virksomhed med spændende udviklingsmuligheder

Haarslev Industries vægter at udvikle deres medarbejder personligt og fagligt, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man bl.a.

  • tilbydes intern uddannelse
  • har grundværdier som samarbejde og at spille hinanden gode

Du bliver en del af et team i Global Service Spare Parts afdelingen på 11 dygtige kollegaer, der giver teknisk og erfaringsmæssigt sparring. Du kommer til at arbejde fra kontoret i Haarslev.

Vil du være en del af den spændende rejse?

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade dit CV ved at trykke 'ansøg'. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutterings Specialist, Liselotte Schwanenflügel på +45 28 93 89 83 eller liselotte.schwanenflugel@adecco.dk

Om Haarslev Industries
Haarslev Industries er global markedsførened inden for genanvendelsesmaskineri til primært kød- og fiskeindustrierne. I stedet for at smide rester fra kød, fjerkræ og fiskeproduktion ud, nedbryder deres maskiner det i olier, proteiner and andre mineraler, der kan genanvendes. I en verden med et stigende behov for råvarer, gør Haarslev Industries deres for at sikre en værdiproces for waste to value.

Haarslev Industries er en global koncern med en årlig omsætning på ca. 1.5 mia. kr. Virksomheden beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere fordelt på kontorer i 15 lande samt produktionssites i 6 lande.

Oprettet:
2022-08-01
Ansøgningsfrist:
2022-09-26
Jobtype:
Fuldtid