profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-12
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være med til at øge bæredygtigheden i fødevareproduktionen verden over, gennem bedre udnyttelse af animalske råvarer? Har du erfaring med 3D layouts eller salgstegninger? Og kan du varetage tilbudsprocessen fra indledende kundemøder og frem til overlevering til projektafdelingen? Så er du måske Haarslev Industries nye Layout Ingeniør.


Du får det fulde ansvar for 3D layouts af kundeprojekter og projekttilbud

Som layout ingeniør vil du være ansvarlig for hele tilbudsfasen indtil projektet overdrages til projektafdelingen. Undervejs vil du assistere sælgerne med din tekniske viden og sparring, samt have kontakt til både kunder og leverandører.

Herudover vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • at udføre 3D-scanning af bygninger og eksisterende anlæg hos kunden til udarbejdelsen af tilbuddet
 • teknisk afklaring af projekter med salgsingeniører, områdechefer og tekniske centre
 • udarbejdelse og vedligeholdelse af 3D layouts, priser, massebalanceberegninger, flow-diagrammer, P&I Diagrammer m.m.
 • fremlæggelse af tekniske løsninger til kunder

Haarslev arbejder med moderne projektstyringsværktøjer, herunder Haarslevs salgskonfigurator, Inventor 3D tegningsprogrammer, Vault m.v.

Du har måske tidligere lavet teknisk tilbudsarbejde, salgstegninger eller 3D layouts

Du har dog en teknisk uddannelse på bachelorniveau som eksempelvis procesingeniør, maskiningeniør, maskinmester, eller produktionsteknolog og lignende. Du kan komme helt grøn fra skolebænken eller have mange års erfaring. Det vigtigste er dig og din personlighed:

 • Du taler og skriver teknisk engelsk på et højt niveau.
  Du har nemt ved samarbejde, da rollen har en bred kontaktflade.
 • Du er kvalitetsbevidst og overholder deadline.
 • Du er nysgerrig på ny viden

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra procesindustri, med montage eller opstart af procesanlæg, maskinkonstruktion og teoretisk indsigt i at designe anlæg.

Du vil indgå i en voksende, global og markedsførende virksomhed med spændende udviklingsmuligheder

Haarslev Industries vægter at udvikle deres medarbejder personligt og fagligt, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man:

 • tilbydes intern uddannelse
 • har grundværdier som samarbejde og at spille hinanden gode
 • har attraktive ansættelsesforhold med en løn der matcher dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring
 • indgår i en mangfoldig og moderne arbejdsplads hvor trivsel vægtes højt.

Du bliver en del af et team på 8 dygtige kollegaer i Sales Engineering afdelingen, som grundigt vil lære dig op i Haarslevs forskellige processer og produkter. Du kan både arbejde fra hovedkontoret i Haarslev eller fra kontoret i Herlev, da teamet er lokaliseret begge steder.

Vil du være en del af den spændende rejse?

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade dit CV ved at trykke 'ansøg'. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutterings Specialist, Liselotte Schwanenflügel på +45 28 93 89 83 eller liselotte.schwanenflugel@adecco.dk

Om Haarslev Industries

Haarslev Industries er global markedsleder inden for genanvendelsesmaskineri til primært kød- og fiskeindustrierne. De designer, producerer og vedligeholder procesanlæg, og deres mision er simpel: I stedet for at smide rester fra kød, fjerkræ og fiskeproduktion ud, kan deres maskiner nedbryde det i olier, proteiner and andre mineraler, der kan genanvendes. I en verden med et stigende behov for råvarer, gør Haarslev Industries deres for at sikre en værdiproces for waste to value.

Oprettet:
2022-06-28
Ansøgningsfrist:
2022-07-12
Jobtype:
Fuldtid