profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-22
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg.

Hos Blücher søger vi nye kollegaer til produktionen. Vi kan tilbyde dig et spændende job i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som værner om et godt arbejdsmiljø, samt hvor trivsel og arbejdsglæde er i højsædet. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du har stor indflydelse på at tilrettelægge arbejdsdagen. Generelt skal du være frisk på at give en hånd med, hvor der er brug for det.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

Din rolle kan blandt andet være at supportere i robothallerne, hvor dagligdagen går med betjeningen af robotter. Det kan også være i Blüchers trykprøvningsafdeling, hvor du sammen med dine kolleger tjekker, at de færdigproducerede emner bliver testet for utætheder.
Det er vigtigt, at du kan samarbejde med dine kolleger, men du skal samtidig kunne arbejde selvstændigt. Der vil være rotation i arbejdet – så du ikke arbejder i den samme arbejdsstilling hele vagten.

Personlige kvalifikationer

  • Erfaring inden for industri og produktion

  • Gerne erfaring med robotter, men ikke et krav

  • Positiv, fleksibel, energisk og stabil personlighed

  • Kan arbejde selvstændigt men også i teams.

  • Kvalitets- og ansvarsbevidst

  • Lyst til udfordringer

  • Du skal kunne begå dig på dansk - både i skrift og tale.

Arbejdstider

Hos Blücher har vi bare dag-, aften og nathold, hvilket vil sige, at produktionen aldrig holder stille. Arbejdstiderne på natholdet kan f.eks. være mandag-torsdag 21:45-6:45.
Stillingen er som udgangspunkt et vikariat, men vil for den rette kandidat ende ud i en fastansættelse.

Adecco A/S tilbyder løn efter kvalifikationer, samt feriepenge og pension.
Er du interesseret i stillingen - ansøg allerede i dag via siden her.
Har du spørgsmål, som ikke fremgår af stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte konsulent Mads Christensen på tlf.: 38 38 70 70 eller mail: blucher@adecco.dk.

En kombination af håndværk og moderne produktion
BLÜCHER anvender en procesbaseret tilgang i hvert skridt af produktionen. Deres faciliteter i Vildbjerg har de mest moderne røranlæg i Europa til at rulle og svejse rør såvel som laserskæring, dybdetræk og stansning, hånd-svejsning samt bejdsning.
BLÜCHER arbejder med en stærk kombination af håndværk og robotteknologi for at sikre korte leveringstider og fleksibilitet til specialfremstillede løsninger.

Oprettet:
2022-05-27
Ansøgningsfrist:
2022-07-22
Jobtype:
Fuldtid