profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-06
Virksomhed: ADECCO A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Beskriver dine kollegaer dig som en serviceminded blæksprutte, og trives du med at varetage en bred vifte af opgaver i krydsfeltet mellem salg og produktion? Så er fuldtidsstillingen som salgskoordinator til internt salg og ordrehåndtering måske noget for dig.

Som salgskoordinator refererer du til afdelingens Chief Sales Officer, og du bliver ansvarlig for håndtering af henvendelser fra både eksisterende og nye kunder. Kunderne er både de store, internationale og de mindre servicekunder. Du sikrer den gode service ved at styre processen fra A-Z, ligesom du har styr på den interne kommunikation og koordinering i teamet.

Din hverdag vil typisk indeholde følgende opgaver:
  • Ordremodtagelse og ordrehåndtering, hvor du følger dermed ordren i hele processen
  • Kundekontakt både nationalt og internationalt, hvor din fornemmeste opgave at yde en god og effektiv service
  • Korrespondance med samarbejdspartnere og leverandører i indland og udland, hvor du bidrager aktivt til det gode tværfaglige samarbejde
  • Derudover varetager du diverse ad hoc-opgaver af administrativ karakter
Du har et kommercielt mindset og gode kommunikative evner

Vi går ikke så meget op i din uddannelsesmæssige baggrund, men det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling. Det afgørende er, at du har et højt personligt drive, en god portion gåpåmod og en struktureret arbejdsform. Du tager naturligt ejerskab for dine opgaver, ligesom du trives med en travl og omskiftelig hverdag. Derudover er du positiv, struktureret og fleksibel, og du formår at bevare både overblik, fokus og det gode humør i travle situationer.

Desuden får du:
  • En alsidig hverdag i en spændende, global koncern
  • Uformelt arbejdsmiljø med ”højt til loftet” og korte beslutningsprocesser
  • Fantastiske kollegaer, som alle besidder et højt fagligt niveau
  • Gage efter kvalifikationer og en god lønpakke
Er du den nye salgskoordinator til Dellner Hydratech?

Så modtager vi gerne dit motiverede CV hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard på tlf.: 28 92 86 74 eller Junior Consultant Anneline Tind Odgaard på Tlf.: 30 29 75 20. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Dellner Hydratech

Dellner Hydratech Group er en mellemstor global industrikoncern, der producerer kundetilpassede teknologisk komplekse hydrauliske løsninger og cylindre til industri, maritime virksomheder, offshore- og vindmølle-industrien. Koncernen beskæftiger ca. 300 dygtige og engagerede medarbejdere i Danmark, Kina, USA og Indien.

Dellner Hydratech Group udvikler og producerer hydrauliske systemer i form af pitch-, bremse- og smøresystemer til de største vindmølleproducenter i verden. Takket være omfattende R&D kompetencer og et globalt setup er Dellner Hydratech Group den naturlige samarbejdspartner for verdens førende vindmølleproducenter og en af de førende leverandører af hydrauliske pitch systemer. Dellner Hydratech Group tilbyder et globalt miljø, professionelle og dybt engagerede kollegaer, et uformelt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder.

Oprettet:
2022-05-11
Ansøgningsfrist:
2022-07-06
Jobtype:
Fuldtid