Billigblomst Aarhus A/S

BilligBlomst Aarhus søger gartner til at varetage Drivhusafdeling

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Har du kendskab til planter? Kan du yde pleje for blomster og planter? Kan du opstille og udstille planter så de fremstår præsentabelt og indbydende? Så er denne stilling måske lige noget for dig!

BilligBlomst gennemgår i disse år en rivende udvikling og hurtig vækst. Vi søger derfor en gartner til en fuldtidsstilling hos vores afdeling i Aarhus.

Som gartner i vores drivhus- og udplantningsafdeling, får du ansvaret for den daglige drift i tæt samspil med planteskolegartneren samt indkøbsafdelingen. Du sørger for at vores udplantningsafdeling fremstår flot og præsentabel, så det er nemt for vores kunder at navigere igennem afdelingen.

Arbejdet består af:

  • Indretning af drivhus- og udplantningsafdeling
  • Være en del af den daglige ledelse
  • Vareopsætning
  • Pasning af planter, samt vanding
  • Planlægning af sæsoner
  • Medansvarlig for indkøb af drivhus- og udplantningsafdeling
  • Kundekontakt og vejledning

Vi forventer, at:

  • Du har rette kvalifikationer indenfor plantepleje og blomsterpasning
  • Du har flere års erfaring fra plantecenter, gartneri eller væksthus
  • Du er arbejdsom, ihærdig, omstillingsparat og fleksibel ift. arbejdstid

Arbejdet hos BilligBlomst er afvekslende og sæsonbetonet. Der skal i dit arbejde være fokus på pasning og pleje, samt opsætning af varer i drivhus/udplantnings-afdelingen samt andre vare i butikken. De primære arbejdsopgaver vil være plantepleje, opsætning af planter og håndtering af andre vare i denne afdeling. Dertil vil der være andet forefaldende arbejde og kundebetjening, hvilket der også skal sættes fokus på.

Vi tilbyder, at:

Du vil få mulighed for at få alsidige arbejdsopgaver og for at tage ansvar for den daglige trivsel samt drift i vores butik. Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos BilligBlomst er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, så send endelig en ansøgning via. nedenstående link. Vi ser gerne tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Bomholt på tlf. 31666981. Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt eller senest inden den 16. maj 2021.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret