Actona Company søger polsktalende salgskoordinator – moze to Ty? | JobDanmark
ACTONA COMPANY A/S

Actona Company søger polsktalende salgskoordinator – moze to Ty?

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du skabe resultater i samarbejde med nogle af vores største kunder? Dit drive og engagement giver dig en fordel i at navigere i de udfordringer, du møder i din hverdag. Du skal kunne agere hurtigt og turde udfordre kunden, kollegaerne og din leder. Med polsk som din spidskompetence, har du nu mulighed for at komme på vinderholdet hos Actona Company – et møbelhus, som designer og producerer møbler, der bliver solgt i mere end 90 lande verden over. Vores handel til det østeuropæiske marked er i rivende udvikling. For at bevare denne udvikling, har vi brug for ekstra hænder.

Bredt samarbejde på tværs
Som en naturlig del af jobbet, vil du have en stor berøringsflade – både internt med kollegaer i Tvis og med kundens forskellige afdelinger. Du vil i tæt samarbejde med den respektive Regional Manager være medansvarlig for at servicere kunden og styrke kunderelationen. Med direkte reference til teamlederen, bliver du en del af et team på 10 interne og 9 eksterne kollegaer.

Dine nøgleopgaver vil være:

 • Koordinering af årssortiment mellem salg, indkøb og kunden
 • Forberedelse til kundemøder
 • Hyppig sparring om udvikling af kundens sortiment og relationelle samarbejde
 • Planlægning og opfølgning af salg i fællesskab med den ansvarlige sælger
 • Tilegnelse af viden om diverse kundekrav
 • Fastlæggelse af årshjul med kunden i forhold til kampagner, forecasts, nye varer, etc.
 • Systematisk arbejde med et omfattende CRM-program
 • Ordretastning/reklamationstastning
 • Ad hoc-projekter i salgsafdelingen
 • Vedligeholdelse og udvikling af B2B-salg til en markedsledende kunde

Selvstændig, skarpsindig og kundeorienteret
Som salgskoordinator motiveres du af den direkte mundtlige og skriftlige kontakt med kunden. Med din stålfaste vilje, ihærdighed og effektivitet yder du god og kvalitetsfokuseret kundeservice, og forstår at prioritere dine opgaver, så du når dine mål og deadlines. Dine opgaver tilgås med skarpsindighed, og du trives med en åben og ærlig kommunikation, i en til tider tempofyldt hverdag. Som person kan du agere i et handlekraftigt miljø, hvor Succes og Action er to af nøgleordene.

Vi forventer, at du:

 • Er kunde- og forretningsfokuseret
 • Er fleksibel og robust
 • Er flydende på polsk både i tale og på skrift
 • Taler og skriver engelsk på meget højt niveau
 • Har flair for IT - erfaring med Navision er en fordel
 • Kan arbejde selvstændigt med det fælles mål for øje
 • Har administrativ erfaring - gerne med interne salgsopgaver

En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur. Holdånd og engagement er kerneværdier i det samarbejde, som du vil opleve blandt dine 325 kompetente kollegaer, hvoraf ca. 20 er ansat i udlandet. Vi er også en arbejdsplads, hvor der er gode karrieremuligheder og plads til store ambitioner. Desuden tilbyder vi en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb, rabatordninger og meget mere. Geografisk er vi centralt placeret kun fire km. fra ny jysk motorvej ved Holstebro.

Du vil indgå i et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er favorable vilkår såsom kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb og meget mere.

Vores hovedkontor ligger centralt placeret i det midtjyske - kun 4 km fra den nye Holstebromotorvej.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi håber at kunne lukke stillingen inden maj. vi afholdes derfor også løbende samtaler med mulige kandidater.

Info - Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Om os

Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms. Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end 1,9 mia. DKK. Virksomheden beskæftiger på verdensplan over 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company eget Trading selskab i Kina og to polster fabrikker i hhv. Ukraine og Kina. Actona Company har været leverandør til førende detailhandlere i 40 år og vores produkter er i dag til salg i mere end 90 lande. Se mere på www.actonacompany.com.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret