Actona Company søger teamleder til internationale markeder | JobDanmark
ACTONA COMPANY A/S

Actona Company søger teamleder til internationale markeder

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Kan du motivere, så alle i teamet leverer på højt niveau? Som teamleder tager du ansvar, og får ting til at ske. Du formår at skabe resultater indenfor de internationale markeder der ligger i dit område. At stå forrest kommer dig naturligt, og med drive, afsmittende personlighed og engagement navigerer du i de udfordringer arbejdsdagen byder på. Du kræver action i dit arbejdsliv, hvor du agerer hurtigt og tør udfordre kunden, dine kollegaer, din leder – og ikke mindst dig selv.

Bredt samarbejde på tværs
Som en naturlig del af jobbet, vil du have en stor berøringsflade – både internt med kollegaer i Holstebro og med kundernes forskellige afdelinger. Du vil i tæt samarbejde med den respektive Regional Manager og Key Account Managers være medansvarlig for at servicere kunderne og styrke kunderelationen. Med direkte reference til Office Manageren, bliver du ansvarlig for et team bestående af 5-6 interne medarbejdere.

Dine nøgleopgaver vil være

 • Daglig ledelse af og prioriteringer i teamet
 • Styring af medarbejderudvikling på kort og lang sigt
 • Afholdelse af lønforhandlinger, MUS-samtaler og deltagelse i rekruttering
 • Deltagelse i tværregionalt teamleder-samarbejde
 • Hyppig tværorganisatorisk sparring om udvikling af kundernes sortiment og relationelle samarbejde
 • Planlægning og opfølgning af salg i fællesskab med den ansvarlige sælger
 • Tilegnelse af viden om processer i Actona Company samt om diverse kundekrav
 • Fastlæggelse af årshjul med kunden i forhold til kampagner, forecasts, nye varer, etc.
 • Almen administrativ drift samt ad hoc-projekter i salgsafdelingen

Din profil
Som Teamleder motiveres du af den direkte mundtlige og skriftlige kontakt med kunderne og den daglige sparring og udvikling af dine medarbejdere. Med din stålfaste vilje, ihærdighed og effektivitet, yder du god og kvalitetsfokuseret kundeservice. Derudover forstår du at prioritere dine og teamets opgaver, så både du og teamet når jeres mål og deadlines. Dine opgaver tilgås med skarpsindighed, og du trives med en åben og ærlig kommunikation i en til tider tempofyldt hverdag. Som person trives du med at agere i et handlekraftigt miljø hvor succes og action er to af nøgleordene.

Vi forventer, at du

 • Har ledelseserfaring - gerne med udgangspunkt i interne salgsopgaver
 • Er kunde- og forretningsfokuseret
 • Er fleksibel og robust
 • Taler og skriver engelsk på meget højt niveau
 • Formår at udvikle dit teams faglige kompetencer
 • Har flair for IT - erfaring med Navision er en fordel.
 • Kan arbejde selvstændigt med det fælles mål for øje

En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur. Holdånd og engagement er kerneværdier i det samarbejde, som du vil opleve blandt de 300 kompetente kollegaer, hvoraf ca. 25 er ansat i udlandet. Vi er også en arbejdsplads, hvor der er plads til store ambitioner og gode karrieremuligheder. Desuden tilbyder vi en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb, rabatordninger og meget mere. Geografisk er vi centralt placeret kun fire km. fra motorvejen ved Holstebro.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, dog senest 25/04. Der afholdes løbende samtaler med mulige kandidater.

Opstart: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Info - Du kan læse mere om uddannelsesmulighederne i Actona Company her: http://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona/

Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for 1,9 mia. DKK. Virksomheden beskæftiger på verdensplan over 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i 40 år, og sælger i dag møbler til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret