LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

Attraktiv stilling som sygeplejerske på vagtcentralen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Sygeplejerske med stærke screenings- og kommunikationsevner, til Vagtcentralen

Dagsygeplejerske til Lyngby-Tårbæks vagtcentral.

På vagtcentralen er - klar og tydelig kommunikation, at kunne guide sårbare til rette hjælp, samarbejde samt organisatorisk forståelse og indsigt – nøglebegreber.

Vil du være en del af vores nyetablerede team på vores døgnbemandede vagtcentral?

Om dagen er I to sygeplejersker hvor I henholdsvis besvarer indkomne nødkald, telefoniske henvendelser samt er en vigtig del af kommunens smitteopsporing – en ren administrativ stilling.

På vagtcentralen, er det væsentligt at indkomne nødkald fra borgere videregives til den rette medarbejder og fagkompetence i hjemmeplejen, eller til en sygeplejerske.
Der ligger en stor opgave i at få belyst henvendelserne over telefonen eller via indkomne nødkald tilstrækkeligt, for at kunne give den nødvendige støtte eller service, så borgeren føler sig godt, trygt og professionelt behandlet, hvorfor det er væsentligt du har erfaring indenfor sygepleje.

Du har også en stor rolle, i at bistå telefonisk for borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere, som f.eks. skal bruge kontaktinformationer til rette medarbejder i organisationen,

En stor daglig opgave er også, klargøring og opsætning samt oprettelse af nye og vedligehold af gamle nødkald til borgere. Men opgaverne er meget alsidige og de er mange.

Hvad kan vi på vagtcentralen blandt andet tilbyde dig:
Høj grad af selvstændighed i løsning af opgaverne, godt samarbejde og søde kolleger en arbejdsdag der aldrig er triviel, og med følelsen af at gøre en forskel for dem der har brug for hjælp.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra ældreplejen, og de kompleksiteter der er i en hjemmepleje samt det er et krav, at du er uddannet sygeplejerske.

Stillingen er i snit på 30 timer pr. uge i tidsrummet kl.7.30-15.15 weekend vagt hver 3. weekend.

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kathrine Schou 23 30 48 94.

Stillingerne er til ansættelse snarest muligt, der vil blive afholdt samtaler løbende.

Ansættelsesforhold
30 timer

Tiltrædelse
snarest muligt

Arbejdssted
Vagtcentralen

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret