LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

(Udløbet) Afdelingsleder til Sekretariatet i Center for Social Indsats

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vil du være med til at opbygge, udvikle og styrke sekretariatet

Vil du være med til at opbygge, udvikle og styrke sekretariatet, som er hjernen og hjertet i Center for Social Indsats i Lyngby-Taarbæk Kommune? Har du lyst til ledelse og kan drive forandringsprocesser i tæt samspil med ledere og medarbejdere i Lyngby-Taarbæk Kommune?

VI søger en ambitiøs og udviklingsorienteret leder, der kan stå i spidsen for Sekretariatet i Center for Social Indsats. Centeret dækker hele det specialiserede socialområde i Lyngby-Taarbæk Kommune. Sekretariatet er hjernen og hjertet i centeret, der varetager opgaverne med at koordinere, udvikle, driftsstyre, administrere og understøtte centerets ledere og medarbejdere. Ambitionerne er høje - Sekretariatet skal have indblik, udblik og overblik og sammen med centerets mange medarbejdere og ledere kunne koble data, økonomistyring, administrative processer, konsultativ understøttelse og projekt udvikling – med blik for kerneopgaven: at kunne give borgerne faglige, højt kvalificerede ydelser.
Det er tale om en nyoprettet stilling i en nyetableret afdeling, der er etableret pr. 1.1.2021.

Vi tilbyder:
I Lyngby-Taarbæk Kommune skal der, de kommende år, ske en lang række omstillinger inden for det specialiserede socialområde. En omfattende gennemgang af hele det specialiserede socialområde fra sidste år, danner baggrund for dette. (Se vedhæftede områdegennemgang fra Implement)
Vi har tænkt stort med borgeren for øje. Vi arbejder med omstillinger, der har et langsigtet perspektiv, idet vi har fokus på forebyggende indsatser med nem adgang for borgere, pårørende og samarbejdspartnere. Vi vil omstille os til, at levere ydelser tættere ved og i samarbejde med borgerne, være mere netværksinddragende og åbne centeret mere op for nytænkende og tværgående løsninger. Internt vil vi knytte udfører og myndighed endnu tættere sammen samt i højere grad have fokus på tilbud i civilsamfundet.
Vi søger en leder, der har evner og lyst til ledelse, ambitioner for socialområdets udvikling og det at være ”på hold” og skabe et stærkt sekretariat, som en tværgående enhed i Center for Social Indsats. Sekretariat har endvidere ansvar for den politiske betjening sammen med lederne. Du vil indgå i centerledelsen og vil skulle bidrage aktivt til, at vi kommer i mål med omstillingerne.
Hvis det er dig, så tilbyder vi et stærkt fagligt miljø, præget af ambitiøse medarbejdere, høj kvalitet i opgaveløsning og en uhøjtidelig omgangsform.

Du skal:
  • Varetage personaleledelse af teamets 16 medarbejder, der i dag er sammensat af administrative og økonomi medarbejdere, systemadministrator, og udviklingskonsulenter. Herunder er du ansvarlig for den faglige ledelse af teamet.
  • Varetage budgetansvaret på eget område, herunder have indsigt i budget og forbrug og kunne formidle prognoser rettidigt
  • Samarbejde tværfagligt med lederkollegaer i eget center – både på forvaltnings- samt udførerniveau.
Vi ser gerne, at du:
  • Har erfaring med sekretariatsopgaver, politiske processer og betjening
  • Har personlig gennemslagskraft og fremstår troværdig i ord og handlinger
  • Kan arbejde motiverende og anerkendende
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og skabe overblik, også når opgavemængden er stor.
Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler:
Der er ansøgningsfrist den 12. april, 1. samtale 22. april og eventuelt 2. samtale 26. april fra kl. 14-16

I Center for Social Indsats har vi erfaring for, at mangfoldighed er en styrke, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnicitet til at søge. Yderligere er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest /børneattest. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Vil du vide mere?
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte centerchef Rikke Westergaard: Mail: riwes@ltk.dk tlf.: 24 27 93 03.

Ansættelsesforhold
fuldtid

Tiltrædelse
snarest muligt

Arbejdssted
Center for Social Indsats, Toftebæksvej 12, 2800 Kongens Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret