LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

(Udløbet) Afdelingsleder med faglig tyngde for inklusion, faglig og social trivsel

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Afdelingsleder med stor faglig tyngde indenfor inklusion, faglig og social trivsel søges til Engelsborgsskolen.

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet i opgaveløsningen? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at være med til at lede og udvikle skolens arbejde med at sikre bredere børnefællesskaber, der er med til at gøre Engelsborgskolen til et godt sted at lære og et godt sted at være for alle børn i tæt samarbejde med alle skolens aktører? Så søg stillingen som afdelingsleder.

Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er på en rejse, hvor vi kontinuerligt har fokus på vores praksis, fordi vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende samarbejde på alle niveauer. Vi synes selv, vi tilbyder et ønskejob, og vi håber, du vil være med!

Som ny afdelingsleder skal du stå i spidsen for skolens ressourcecenter, som rummer skolens inkluderende indsatser –sociale og faglige. I forhold til skolens samlede indsats har ressourcecentret stor betydning for udviklingen af vores kerneopgave; at sikre motiverende og inddragende læring, der skaber glæde og potentialer hos det enkelte barn og i læringsfællesskaber.

Sammen med skolens øvrige ledelse og dygtige vejledere skal du udvikle værktøjer og vejledning, der klæder skolens ansatte bedst muligt på til at arbejde med skolens samlede indsatser og udvikling, og dermed bidrage til at Engelsborgskolen fortsat er en højt præsterende skole med fokus på progression for den enkelte elev og fællesskabet. Engelsborgskolen er som udgangspunkt være en skole for alle distriktets børn i et forpligtende fællesskab.

Dine kerneopgaver
 • Kvalificere, udvikle og understøtte inkluderende læringsmiljøer og børnefællesskaber
 • Arbejde forebyggende og være observerende på tværs af klasser, i forskellige sammenhænge, for selv at afdække udfordringer i tæt samarbejde med LKT- vejledere
 • Kapacitetsopbygning – herunder klæde kolleger på til at arbejde med og udvikle den enkelte elevs, klassers og børnefællesskabers faglige og sociale kompetencer
 • Udføre procesforløb med kolleger, der skal arbejde med ændringer eller justeringer i læringsmiljøet.
 • Faglig sparring og vejledning
 • Lede og håndtere børnesager
 • Afholde møder og samtaler med forældre, psykolog og andre samarbejdspartnere
 • Styrke kolleger i arbejdet med ’SAL’ – Systemisk Analyse af Læring

Om dig, du
 • er stærkt teoretisk funderet: Systemisk, didaktisk og pædagogisk – og din praksis bevidner dette
 • har gennemslagskraft og kan lide at gå forrest
 • har stor erfaring med at styre og håndtere børnesager
 • skaber nemt relationer og udviser stor gejst i dit arbejde
 • kan vejlede og motivere kolleger i brugen af værktøjer og indsatser vedr. inklusion og trivsel
 • kan lide at bedrive faglig og pædagogisk ledelse tæt på børn og personale
 • er klart og konstruktivt kommunikerende, mundtligt og skriftligt – også i modvind.
 • skal være uddannet lærer og må meget gerne være i gang med, - eller have afsluttet en relevant efteruddannelse, – solid erfaring hører vi også meget gerne om.
Engelsborg skolen er en fire- og femsporet skole med tilhørende SFO og klub. Vi er ca. 1050 elever og ca. 85 lærere og 25 pædagoger. Vi har ligeledes tilknyttet en af Lyngby-Taarbæk Kommunes velkomstklasser på skolen.

Vi tilbyder en dejlig skole, en god arbejdsplads med en fagligt kompetent, dedikeret og engageret personalegruppe, hvor tillid og dialog skal være et fundament i samarbejdet. Et relativt nyt og velfungerende ledelsesteam – hvor teamet er omdrejningspunktet for alle handlinger og beslutninger. Ledelsesteamet består af skoleleder, afdelingsleder for indskoling(viceskoleleder), afdelingsleder for mellemtrin og SFO -og klubleder.

Yderligere oplysninger kan du finde på skolens hjemmeside

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden kl. 12.00 den 12. april 2021.

Der vil blive afholdt to samtalerunder hhv. 15. april og 21. april 2021. Ansættelsesprocessen bliver afviklet sammen med et nedsat ansættelsesudvalg, samt konsulent Vibeke Rosenbeck. Der vil blive benyttet personlighedstest inden anden samtale, hvis dette bliver aktuelt.
Der vil være mulighed for en personlig uddybende samtale med Skoleleder mellem 1. og 2. samtale, hvis kandidaten ønsker dette.

Er du blevet nysgerrig og kan du se dig selv som en del af vores skole, er du velkommen til at henvende dig til skoleleder, Bettina Kallenbach på telefon 21 33 16 51.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. juni 2021

Arbejdssted
Engelsborgsskolen

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret