FREDERIKSBERG KOMMUNE

Aftenvagt søges! Skal du ikke være del af vores dygtige aftenhold?

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du arbejde med afsæt i visionen: ”Det gode liv”? Er du social- og sundhedsassistent? Og brænder du for at arbejde med ældre? Så er du måske vores nye kollega på plejehjemmet Ingeborggården, Troels Lunds vej 27, der har plads til 90 beboere. 

Vi er en organisation i udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg. Vi arbejder med trivsel gennem nærvær, respekt, glæde og rummelighed. Det gør vi for at skabe det gode liv for vores beboere, pårørende, samarbejdspartnere og for hinanden. Vi ønsker os kollegaer, der sammen med os, kan arbejde ud fra vores visioner, tanker og værdier.

Som aftenvagt bliver du en del af et fast aftenteam af afdelingen for vores beboere. Du får en bred vifte af opgaver, heriblandt pleje- og omsorgsopgaver, sygeplejeopgaver og dokumentation i fagsystemet CURA.

Stillingen er på 28 timer ugentligt med vagt hver 2. weekend i lige uger. Herudover er der fast vagt onsdag og torsdag.

Er du igangsætter, hvor du har lyst til at prøve nye ting af, så er det den rette arbejdsplads du søger.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads:
Hvor vi har engagerede medarbejdere, der brænder for arbejdet med ældre, og har fokus på kompetenceudvikling. Vi har fokus på vores arbejdsmiljø, og der arbejdes aktivt med dette igennem vores arbejdsmiljørepræsentanter.
Vi har været en del af Demensrejseholdet, hvor vi har uddannet nøglepersoner, som uddanner deres kollegaer, blandt andet gennem systematisk arbejde med beboerkonferencer. Der er fokus på beboere med demens samt hvad deres og vores adfærd gør ved hinanden. Vi har allerede i denne proces set en udvikling, som giver en meget bedre hverdag og dermed trivsel hos den enkelte beboer. Lyder dette som noget for dig, så skal du ikke tvivle med at sende os en ansøgning.

Lidt om os:
Vi har eget produktionskøkken og et aktivitetscenter, hvor beboerne kan deltage i alt fra gymnastik og træning, til musik og sang med vores fysioterapeuter, ergoterapeuter, aktivitetsmedarbejdere og frivillige. Vi er et innovativt og udviklingsorienteret plejehjem, og vores mission er at skabe et godt og værdigt liv for beboerne gennem faglighed og udvikling af medarbejdere.
Ingeborggården er Frederiksberg Kommunes største plejehjem, og vi er midt i en spændende moderniseringsproces, hvor vi bygger et helt nyt plejecenter med plads til 200 beboere. Vi er ét plejehjem fordelt på to adresser med sammenlagt 148 beboere. I byggeperioden er plejehjemmets beboere og medarbejdere fordelt på to adresser, nemlig Troels-Lunds Vej 27 og Nimbusparken 26 på Frederiksberg. Du kan læse mere om Ingeborggården på vores hjemmeside: http://www.ingeborggaarden.dk eller se denne video.

Hvad forventes af dig:
  • en høj faglighed og gode samarbejdsevner
  • kan lide og har forståelse for at arbejde med beboere med demens
  • kan bidrage med både empati og høj faglighed til dit team
  • er udviklingsparat og har erfaring med medicinadministration og FMK registrering.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Camilla Malvika à Rogvi Krog på telefon 2898 0427 eller mail cakr07@frederiksberg.dk.

Ansøgningsfristen er mandag d. 15 juni 2021 kl. 12.00. Tiltrædelse ønskes snarligt og samtaler afholdes løbende.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret