Aftensygeplejerske søges til hjemmeplejen | JobDanmark
FREDERIKSBERG KOMMUNE

Aftensygeplejerske søges til hjemmeplejen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Er du aftensygeplejerske? Eller drømmer du om at blive det? Så har vi en ledig stilling.

Vi har - helt unikt - mulighed for at tilbyde dig, at du selv kan bestemme, hvordan dine arbejdsdage skal tilrettelægges.  Ønsker du at arbejde hver 2., hver 3. eller hver 4. weekend? Det er op til dig. Om dit rul skal hedde 5/2 eller 7/7 eller 3/4 eller … det er sådan set bare arbejdstidsregler og fantasien, som sætter grænsen.

Mødetid vil som udgangspunkt være fra kl. 15:30 til 23:00.

Du vil få base på Frederiksberg hospitalsgrund i område 30, hvor vi arbejder ca. 130 hjælpere, assistenter og sygeplejersker i dag- og aftenvagt. Hele gruppen af sygeplejersker arbejder både dag og aften, og skulle du ønske dig et rul, hvor du har et par dagvagter pr. måned vil det være helt perfekt.

Vi har en god, solid, sympatisk og kompetent medarbejdergruppe, hvor vi på trods af COVID-19 har formået at holde fast i faglig sparring, undervisning og sociale tiltag. Vi har nærværende ledelse med 4 teamledere og en områdeleder.

Frederiksberg Hjemmepleje er inddelt i 3 områder, som hver har deres aftensygeplejerske i fremmøde. Som vores nye aftensygeplejerske vil du således skulle dække 1/3 af Frederiksberg. Vores CallCenter er bemandet med vores ansvarshavende aftensygeplejerske, som betjener borger- og personalehenvendelser, og som er tilgængelig for faglig sparring. Derudover vil du indgå i vores gruppe af faste aftenvagter, bestående af social- og sundhedshjælpere samt -assistenter, hvor din faglighed kommer i spil i forhold til daglig sparring.

Du skal gerne kunne sige ja til følgende:
  • Uddannet sygeplejerske
  • Mod på akutuddannelsen
  • Lyst til aftenvagter
  • Lyst til faglig sparring
  • Kan køre bil
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, men der alligevel melder sig et par spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe til os - enten til teamleder Anne V. Fischer på tlf.: 2898 5351 eller teamleder Tina M. Hansen på tlf.: 2898 5367.

Der er ansøgningsfrist d. 23. april, og vi afholder løbende samtaler.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem DSR og Frederiksberg Kommune. Inden tiltrædelse i stillingen, skal vi bede dig fremvise straffeattest.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret