profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-06-09
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Jobbeskrivelse

Har du solid erfaring med kvalitet og tilhørende kvalitetsværktøjer samt arbejdsmiljø, og har du lyst til at servicere kunder på højt teknisk niveau, er du måske vores nye kvalitetsmedarbejder?

Jobansvar

Fokus på kvalitet: Du bliver en del af vores kvalitetsteam, der i det daglige sikrer, at drifts- og kunderelaterede kvalitetsaktiviteter bliver håndteret i hele værdikæden. Vi er ISO 9001 certificeret og LoA på IATF16949.

Fokus på kundesupport: Du skal yde vores kunder den bedst tænkelige telefonsupport, når de henvender sig med tekniske spørgsmål til vores fjernvarmeanlæg, herunder fejlfinding.

Fokus på arbejdsmiljø: Du kommer til at arbejde med arbejdsmiljø og skal sikre, at Gemina Termix fortsat udvikler sig som en sikker arbejdsplads. Vi er ISO 45001 certificeret.

Du tilbydes et spændende job i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af produkter og en flad organisation, der arbejder i et internationalt, lean-orienteret miljø. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du vil blive modtaget med et tilpasset træningsprogram, der sikrer den bedst mulige start på dit nye job. Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt og suppleres med sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Baggrund og evner

Som person er du udadvendt, struktureret og en teamplayer. Du har et stærkt drive, der sikrer, at dine opgaver bliver udført. Du er procesorienteret, har praktisk erfaring og kommer med en god teknisk forståelse, gerne fra VVS-branchen, men ikke et krav. Du er bekendt med brugen af en bred vifte af kvalitetsværktøjer. Som QHS-medarbejder vil du få en stor kontaktflade på alle niveauer i organisationen og mulighed for at udvikle dig fagligt på et konkurencedygtigt fjernevarmemarked i stærk vækst. Du kan se frem til et samarbejde med gode kolleger, der brænder for arbejdet og sætter kunden i centrum.

             

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte QEHS Manager Claus Gjøderum Mortensen på telefon 2154 3961.

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds ved Herning og har 136 medarbejdere. Vi er specialiseret indenfor udvikling, produktion og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har vi sikret os en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel.

Oprettet:
2022-05-05
Ansøgningsfrist:
2022-06-09
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
arbejdsfelt, kvalitet og miljø
kundebetjening og service