UNILITE A/S

(Udløbet) ABV teknik søger projektleder (ABV)

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

- Innovative ovenlysløsninger og brandtekniske løsninger til byggebranchen i Skandinavien

ABV teknik søger projektleder (ABV)

ABV teknik er i rivende udvikling og udvider med en projektleder, som har et stort overblik og en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.

Har du erfaring med projektledelse?
Vil du være med til at skabe en ambitiøs vækst i vores el-tekniske afdeling?
Så er det måske dig vi mangler i vores team?

Du får et alsidigt og selvstændigt job, hvor dine primære opgaver vil bestå af projekledelse samt koordinering af vore serviceteknikere i projekterne. Som projektleder har du fokus på kundens projekt og er forandrings- parat med løsningsforslag eller forbedringer af anlægget til kundens fordel. Ligeledes styrer du projekterne sikkert i mål og sikrer at de lever op til alles forventninger.

Opgaver

- Projektledelse
- Koordination og aftaler med bygherrer, eksterne rådgivere og entreprenører
- Planlægning af tidsplaner, samt udførsel af kvalitetskontrol i projekter
- Teknisk support til kunder og vore serviceteknikere
- Færdigmelding af ABV anlæg
- Dokumentation
- Sparring med el teknisk chef

Kvalifikationer

- Erfaring med projektledelse
- Elektriker / installatør/ svagstrømselektriker eller anden relevant el-teknisk uddannelse
- Stærk teknisk og kundeorienteret forståelse
- Erfaren bruger af MS Office pakken og gerne NAV
- God til at kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi forventer

Du har en vis erfaring med projektledelse og kendskab til brandventilation vil være at foretrække. Du er imødekommende og kan kommunikere på flere niveauer med forskellige faggrupper. Du trives med at håndtere mange bolde i luften i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens. Din tilgang til opgaverne er altid løsningsorienteret og struktureret og du arbejder proaktivt og tager ansvar for igangsætning af forskellige opgaver. Selvfølgelig besidder du et stort drive og har viljen til at lykkes med dine opgaver og når målene til aftalt tid.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et selvstændigt og udfordrende job i en virksomhed, som er inde i en spændende udvikling, hvor tingene går stærkt. Organisationen har en flad struktur, hvilket giver dig stor mulighed for at få indflydelse på egne ansvarsområder og udvikle dine arbejdsopgaver.

 Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer.

 ABV teknik / Unilite A/S er en attraktiv og rummelig arbejdsplads med et højt ambitionsniveau og fagligt kompetente kollegaer. Vi arbejder i en projektorienteret organisation, hvor vi hjælper hinanden på tværs af organisationen og vi har en uformel omgangstone med godt humør og højt til loftet. For at vi kan leve op til dette, kræver det at vi ansætter de dygtigste medarbejdere, som altid arbejder loyalt og ansvarsfuldt for ABV teknik / Unilite A/S.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og anbefaler derfor, at du hurtigst muligt sender din ansøgning.

ABV teknik er en del af Unilite A/S, som har mere end 30 års erfaring inden for ovenlysløsninger og brandtekniske løsninger til industribygninger, offentlige bygninger, storbyggeri og privat byggeri. Med en bred vifte af viden omkring lys og brandventilation, kan vi rådgive vore kunder til den rette løsning. Unilite A/S er Skandinaviens førende leverandør, og vi ønsker at være branchens foretrukne leverandør – vi er fagfolkene, der kan levere service og kvalitet til branchens fagfolk.

 

Sådan ansøger du

Er dette noget for dig, så send din ansøgning med relevante bilag til tjc@unilite.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte el-teknisk chef Martin Jensen på 9363 7718.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  9500 Hobro

 • Oprettet:

  2020-12-17

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-17
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret