profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-20
Virksomhed: BAHNE SØRENSEN A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Bahne i Lyngby søger en dygtig sælger til butikkens modeafdeling hurtigst muligt. Stillingen er berammet til 30 timer om ugen (hverdage og weekender).

 

Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE - og du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

 

Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er en god og positiv kollega, humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima. Du er en god team-player og har et ønske om at skabe din egen gruppe af faste kunder.

 

Du kender det tøj, vi forhandler, og følger modens udvikling som en naturlig del af din hverdag.

 

Bahnes tøjkoncept består af mærkevarer til modebevidste piger. Vi forhandler mærker som Baum und Pferdgarten, Day, Rabens Saloner, Stine Goya, Samsøe, Mos Mosh, Lee, Second Female, Vila m.fl.

 

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

 

Løn i henhold til overenskomst.

 

Skriftlig ansøgning + CV (Word/PDF – gerne med foto) mærket ”SÆLGER / MODE / LYNGBY” sendes pr. mail til job@bahne.dk. Af hensyn til GDPR (Persondataforordningen) skal du ikke oplyse dit fulde CPR.nr. Din ansøgning vil efter ansættelsens afslutning blive slettet i vores system.

 

Vi afholder løbende samtaler og anbefaler derfor, at du fremsender din ansøgning snarest muligt.

 

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Bahne Lyngby * Lyngby Hovedgade 60 * 2800 Lyngby * www.bahne.dk

 

Bahne er en kapitalkæde med 23 store moderne livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.  Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:

Keep it Simple, Teamwork, Ærlighed, Præstation og Glæde.

Oprettet:
2022-01-04
Ansøgningsfrist:
2022-01-20
Jobtype:
Deltid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: