profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-20
Virksomhed: BAHNE SØRENSEN A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Bahne i Lyngby søger en dygtig assistancemedarbejder/sælger til butikkens HAY-afdeling snarest muligt. Stillingen er berammet til 15 timer om ugen (hverdage og weekender).

 

Butikken er opdelt i 3 hovedområder: HAY, bolig og modetøj. Du brænder for møbler og design generelt – og kender vigtigheden af SALG og GOD SERVICE. Det er vigtigt, at du er en energisk person og har erfaring som sælger, gerne med en baggrund i design og interiør.

Du lægger stor vægt på kundebetjening, som du mener er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og har en god situationsfornemmelse, som gør dig i stand til at afdække kundens behov og finde løsninger, der skaber værdi for kunden. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt og travlt arbejdsklima.

 

Vi tilbyder dig at blive en del af Bahne-familiens spændende butiksunivers, hvor du samtidig får en vigtig rolle i samarbejdet med HAY’s nøglepersoner. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

 

Løn i henhold til overenskomst.

 

Skriftlig ansøgning + CV (Word/PDF – gerne med foto) mærket ”SÆLGER / HAY / LYNGBY” sendes pr. mail til job@bahne.dk. Af hensyn til GDPR (Persondataforordningen) skal du ikke oplyse dit fulde CPR.nr. Din ansøgning vil efter ansættelsens afslutning blive slettet i vores system.

 

Vi afholder løbende samtaler og anbefaler derfor, at du fremsender din ansøgning snarest muligt.

 

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Bahne Lyngby * Lyngby Hovedgade 60 * 2800 Lyngby

 

Bahne er en kapitalkæde med 23 store livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.

 Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:

Keep it Simple, Teamwork, Ærlighed, Præstation og Glæde.

 

 

 

 

Oprettet:
2022-01-04
Ansøgningsfrist:
2022-01-20
Jobtype:
Deltid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: