profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-20
Virksomhed: BAHNE SØRENSEN A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Bahne i Lyngby søger en dygtig og erfaren sælger til boligafdelingen snarest muligt. Stillingen er berammet til 20 timer om ugen fordelt på hverdage/weekender.

 

Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

 

Vi søger en person, som elsker design, interiør, boligindretning og alle de cool brands, vi sælger i butikken.

 

Du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

 

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

 

Løn i henhold til overenskomst.

 

Skriftlig ansøgning + CV (Word/PDF – gerne med foto) MÆRKET ”SÆLGER / BOLIG / LYNGBY” sendes pr. mail til job@bahne.dk. Af hensyn til GDPR (Persondataforordningen) skal du ikke oplyse dit fulde CPR.nr. Din ansøgning vil efter ansættelsens afslutning blive slettet i vores system.

 

Vi afholder samtaler løbende og anbefaler derfor, at du fremsender din ansøgning snarest muligt.

 

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Bahne Lyngby * Lyngby Hovedgade 60 * 2800 Lyngby

 

Bahne er en kapitalkæde med 23 store moderne livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.  Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:

Keep it Simple, Teamwork, Ærlighed, Præstation og Glæde.

 

 

Oprettet:
2022-01-04
Ansøgningsfrist:
2022-01-20
Jobtype:
Deltid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: