Erhvervsstyrelsen

Bolig – og Planstyrelsen søger engagerede medarbejdere til området for Landsplanlægning og tilsyn

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø og at arbejde med planlægning, turisme, sommerhuslov og kolonihavelov? Så er du måske vores nye kollega i området Landsplanlægning og tilsyn.

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, så der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet.

Om stillingen
Vi søger nye kollegaer til vores team for turismeplanlægning og ferieboliger, som er en del af området Landsplanlægning og tilsyn, som bl.a. har ansvaret for landsplanlægning, planloven, sommerhusloven og kolonihaveloven.

Teamet har bl.a. ansvaret for konkret sagsbehandling efter sommerhusloven, tilsyn med reglerne om udlejning af sommerhuse, rådgivning af kommuner om reguleringen af camping, kolonihaver og for at udlægge og omplacerenye sommerhusområder ved landsplandirektiver, samt policyudvikling. Teamet har ca. 10 medarbejdere og en teamleder. Campingpladser og sommerhusområder er naturlige omdrejningspunkter for turismen uden for de større byer, hvor de understøtter lokal vækst og udvikling og kolonihaveområder har stor rekreativ betydning, særligt omkring de større byer og Der er derfor tale om områder og opgaver, som nyder stor opmærksomhed – både rent praktisk og politisk.

Opgaverne
Der er stor variation i opgavetyperne, der bl.a. omfatter tilsynsopgaver, konkret sagsbehandling, vejledning af borgere, kommuner og virksomheder, landsplanlægning for turismeprojekter, policyudvikling og ministerbetjening. Områdets opgaver løses ofte i tæt samarbejde med andre myndigheder og eksterne interessenter.

Om dig
Vi søger AC´ere, der har interesse for, kendskab til eller erfaring med planloven, forvaltningsret, konkret sagsbehandling - og det at arbejde i en politisk ledet organisation. Du skal have en relevant uddannelse fx. cand. jur, cand. scient pol, eller lignende. Vi forventer at ansætte minimum to nye kolleger.

Vi forventer af dig, at du:

  • Har gode formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt
  • Arbejder struktureret og selvstændigt
  • Er samarbejdsorienteret, kan etablere gode relationer både internt og eksternt - og har god forståelse for at inddrage andre fagligheder i opgaveløsningen
  • Er løsningsorienteret, har blik for detaljen, og formår at sikre helheden i opgaveløsningen.
Du vil indgå i et område/en Styrelse, hvor der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Vores hverdag er præget af mange – ofte korte deadlines, så du skal trives i et miljø, hvor kravene er ambitiøse, og hvor du forventes at tage et stort selvstændigt ansvar. Du vil få mulighed for at arbejde med forskellige typer opgaver, og der vil løbende være fokus på din trivsel og udvikling.

Om Bolig- og Planstyrelsen
Bolig- og Planstyrelsen er en ambitiøs og moderne statslig myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet og har ca.170 medarbejdere, som arbejder på to forskellige lokationer i landet – København og Nykøbing Falster. Tjenestested er i København, og stillingerne forventes besat hurtigst muligt og senest 1. august 2021.

Om ansættelsen
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelse vil som udgangspunkt være som fuldmægtig, men for den rette kandidat kan indplacering som specialkonsulent være en mulighed. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Sara Paarup på +45 50 86 97 51, teamleder Krista Risgaard på +45 35 29 18 04 eller chefkonsulent Marianne Stage Elmvang +45 35 29 18 80

Interesseret?
Lyder stillingerne som noget for dig? Så klik på "Søg stilling"-knappen i bunden af annoncen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest torsdag den 20. maj klokken 12.00.

Vi forventer at holde samtaler den 25.og den 26. maj.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret