EGEBJERG RENGØRING ApS

(Udløbet) Den private Hjemmehjælp

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Egebjerg rengøring søger en stabil og servicminded medarbejder med hjertet på det rette sted, du skal have lyst til at hjælpe ældre og svage medborgere med almendelig rengøring og andre små paktiske ting i deres hjem.

Egebjerg Rengøring har udført praktisk hjælp for ovenstående gruppe af borgerer siden 1998, vi har derfor stor erfaring med denne type opgaver og har en fast og stabil medarbejder gruppe, hvor nogle af medarbejderne har været med siden starten.

Kunne du tænke dig at være en del af dette hold, så skal du vide at det er et selvstændigt job med stor frihed, men selvfølgelig under ansvar og man kan altid støtte sig til sine kollegaer, både udkørende og admenstrative.

Vi forventer af dig at du har lysten til at hjælpe andre og at du vil gøre en forskel, til glæde for begge parter, er smilende og imødekommende og kan lide at ha med ældre mennesker at gøre, vi forventer også at du kan stille bil tilrådighed.

Områderne hvor opgaverner ligger i er : Næstved kommuner.

Arbejdestiden er mandag til fredag 8-15 men ikke ens alle dage. Arbejdes ugen er mellem 25-30 timer pr uge.

Hvis ovenstående kunne har din interresse så er du velkommen til at ringe til Hans-Henrick på tlf 24632467 eller sende enmail på info@egebjerg-rengoering.dk

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret