Espresso House Denmark A/S

Coffee Shop Manager til København

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Erfaren Leder til Espresso House søges!
Er det dig? Så læs videre her!


Vi søger en erfaren Shop Manager, som er fuldstændig klar til at stå i spidsen for en af vores fine kaffebarer samt at drive en sund forretning med et skønt personale. 

Om dig:
Du er kendt for at have stærkt motiverede teammedlemmer, og du driver din butik med et solidt overblik og sk*** godt humør. Nøgleordene for din ledelsesstil er sammenhold og engagement, og du er en leder der forstår, at man sammen som et team opnår mere end individuelt. 

Du er proaktiv og helt klar til en vild hverdag i en virksomhed i vækst, hvor alle døre er åbne. Du kender dig selv godt, og du går op i at skabe en relation til dit personale. Arbejdsglæde er en stor prioritet hos Espresso House, og vi tror på at glade medarbejdere leverer gode resultater, og her har du en helt særlig rolle. 


Vi forventer at du har praktisk erfaring med:

  • Navigation i en travl og foranderlig hverdag.
  • Teamledelse.
  • Rekruttering og personaleudvikling.
  • Onboarding og træning.
  • Nøgletal, og prioritering af disse.
  • Vagtplanlægning.
  • Varebestilling.


Om jobbet:
Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen af din tid på gulvet sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend-og aftenarbejde inkluderet. Du sparrer med din Assistant Manager og dit team hver dag, og sammen får i hjulene til at dreje rundt. Du klarer vagtplanlægningen med højre hånd, mens du med et stort smil serverer kanelsnurre og Café Latte til jeres dejlige stamgæster. 

Din rejse begynder med et skarpt onboarding forløb, hvor du vil blive præsenteret for opgaver, deadlines, mål, standarder og procedure. Din udvikling sker helt automatisk, og det formelle tager du med din District Manager. Sammen sætter i baren for din udvikling, og inden du ved af det, er du måske nået meget længere end du troede var muligt?!

Nåååå ja, kaffetræningen? Den skal du ikke bekymre dig om - vi er heldigvis eksperter på området, og vil lære dig alt du behøver at vide som noget af det allerførste. 

Om Espresso House:
Vi er nordens største kaffekæde med over 470 kaffebarer fordelt i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland ... og vi åbner hele tiden flere! Vi brænder for kaffe, mennesker og miljø – og for at skabe verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæst. Med sådan en ambition må man kunne tilbyde rigtig god kaffe i et hyggeligt miljø. Hygge skaber man ved at bygge fine coffee shops, men – det er 100 gange vigtigere at have verdens bedste personale! Derfor har vi gode muligheder for gode mennesker, der har lyst til at blive hos os og vokse sammen med os.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke! Send os din ansøgning allerede i dag, vi glæder os til at møde dig!

 

Samtaler afholdes løbende.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a9947da7)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret