Til ansøgere

Vi hjælper dig godt på vej i din jobsøgen!

Her på siden kan du finde gode råd og artikler til at komme godt i gang med jobsøgningen, få skrevet et godt CV og andre relevante tips til at få kickstartet din karriere.

Sådan skriver du et CV uden megen arbejdserfaring

Hvis du er nyuddannet eller ny på arbejdsmarkedet, har du højst sandsynligt ikke den store arbejdserfaring. Vi har samlet nogle gode tips og råd til dit CV. 

Q&A: Jeg er nyuddannet – hvordan griber jeg min jobsøgning an?

Uddannelsen er i hus, og du skal skifte studielivet ud med erhvervslivet. Måske du har søgt de første jobs? Eller du er ved at tage tilløb til din jobsøgning? Hvis du også sidder med en del ubesvarede jobsøgningsspørgsmål som nyuddannet, så har du fat i den helt rigtige artikel. 

5 skarpe jobsamtale-råd fra HR-chefen

Får du også koldsved, når du skal til jobsamtale? Så er der råd at hente. Konsulenthuset ballisagers rekrutteringsanalyser afslører nemlig, hvilken jobsamtaleadfærd der giver dig flest points i arbejdsgiverens bog.

17 spørgsmål, du kan stille, når du ringer uopfordret

Er du i tvivl om, hvad du skal sige eller spørge om, når du ringer uopfordret til en virksomhed? Så har du fat i den rigtige artikel.

Sådan får du din jobansøgning til at vågne op

Du hører det sikkert hele tiden: Sørg for at fange modtagerens opmærksomhed, når du skriver en jobansøgning! Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at ansøgninger er overskuelige og spændende at læse, hvis de skal vække arbejdsgiverens interesse. Men du kan ubevidst komme til at spænde ben for dig selv, hvis dit sprog er passivt.

Sådan fastholder du din motivation i jobsøgningen

Noget af det sværeste som jobsøger er at undgå at miste grebet om din motivation. Og hvis motivationsballonen først er blevet piftet, vil det også skinne igennem i alt det, du foretager dig i din jobsøgning – lige fra ansøgningen til de uopfordrede opkald til virksomhederne.

Søg drømmejobbet nu!

Find det perfekte job blandt vores mange ledige stillinger og kickstart din karriere i dag.

Jobs