Privatlivsvilkår

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

JobDanmark ApS er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler, behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: din geografiske placering, din IP-adresse, tekniske oplysninger om din computer, mobil eller tablet, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Dette gøres ved brug af cookies.

I det omfang, at du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: adresse, betalingsoplysninger, email, navn, ordrehistorik, og telefonnummer. Det vil typisk være i forbindelse med køb eller ved oprettelse af bruger eller virksomhed.

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver forringet, misbrugt, offentliggjort, slettet, tabt, kommer til uvedkommendes kendskab, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, til at registrere dine betalinger og køb, samt til at levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende en jobagent eller et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores indhold og services.

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan kontakte JobDanmark ApS for at meddele os dine ændringer. Så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekt, opdaterer vi oplysningerne og giver dig meddelelse om dette.

Periode for opbevaring

Data opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Dette kan eksempelvis være ved afmelding af nyhedsbrev. Når du benytter vores services har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation og til at levere de ønskede services, indtil disse services er betalt og leveret eller indtil en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet og fristen for betalinger er udløbet. Persondata opbevares højst 24 måneder efter formålet er opfyldt, hvorefter de slettes.

Samtykke

Dit eventuelle samtykke til modtagelse af nyhedsbrev, samt modtagelse af relevant markedsføring er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og med instruks fra os. Tredjeparter må ikke anvende personoplysninger til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.