For virksomheder

Find de bedste kandidater med JobMatch fra JobDanmark.

Søger din virksomhed nye medarbejdere? Med JobMatch fra JobDanmark opretter vi aktive kampagner, der på en ny og effektiv måde målrettes mod de kandidater, der passer bedst på jeres jobannonce.

Hvordan kan JobDanmark hjælpe din virksomhed?

JobDanmark er til, fordi alt for mange virksomheder har svært ved at finde attraktive kandidater ad traditionelle veje (såsom via jobdatabaser og massekommunikation). Med JobMatch kan vi lave aktive kampagner, der på en ny og effektiv måde målrettes mod relevante medarbejdersegmenter på tværs af Danmarks tre millioner erhvervsaktive.
Hvordan gør vi det? På baggrund af en enorm datamængde har vi opbygget specifikke danske jobsegmenter. Denne data bliver løbende ajourført og udbygget, hvilket sikrer, at vi meget præcist kan identificere det relevante medarbejdersegment til netop den stilling, du ønsker at besætte. Den bedste kandidat til jobbet er måske allerede i job og besøger derfor ikke de almindelige jobportaler. Med vores data målrettes din stillingsannonce mod de relevante kandidater via bannerreklamer på netop de websites, som din kommende medarbejder besøger mest. På den måde vises dit stillingsopslag til det helt rette segment – også til dem, der allerede er i job.

Hold fingeren på jobmarkedets puls!

Vi er specialister i employee advocacy, employer branding, rekruttering, og retainment, og vi deler gerne ud af vores viden! Nyhedsbrevet er til dig, som ønsker indsigt i job- og rekrutteringsmarkedet. Med JobDanmarks nyhedsbrev får du inspiration og viden om de seneste nyheder om jobmarkedet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag - så holder vi dig opdateret på de seneste trends inden for annoncering, rekruttering og jobmarkedet generelt.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, siger du "ja tak" til at modtage nyheder og tilbud fra JobDanmark ApS. Henvendelser vil ske elektronisk. Du kan til enhver tid afmelde dig igen - helt uden besvær. Læs vores privatlivsvilkår her.

COPYTEC

Jobmarkedet har ændret sig, og man skal tænke ud af boksen og bruge data på en helt anden måde.

Copytec specialiserer sig i printere, scannere og andre multifunktionsmaskiner. Som mange andre virksomheder oplevede Copytec, at det var svært at finde kvalificerede medarbejdere. Heldigvis kunne JobDanmark hjælpe Copytec ved at vise virksomhedens opslag til de helt rigtige kandidater.

HOLBÆK KOMMUNE

JobDanmark er en moderne og professionel løsning

Det kan være svært at finde ledere til det offentlige. Heldigvis kunne JobDanmark hjælpe Holbæk Kommune med at vise kommunens jobopslag til de rette kandidater. Med JobMatch fra JobDanmark modtog Holbæk Kommunes stillingsannonce - en stilling som leder til de psykiatriske tilbud - godt 400 klik fra interesserede ansøgere.

Søger du vikarer?

Har du hørt om Jobilant? Jobilant er en service, som gør det hurtigt og nemt for virksomheder at finde vikarer til korttidsansættelser. Vi sørger for lønkørsel på vegne af din virksomhed, så du slipper for at oprette jobsøgere i jeres eget lønsystem. Vi tager os også af feriepenge, skat, og så videre. Nemmere bliver det ikke! Vælger du at fastansætte en vikar, tager vi intet gebyr. Da du kan afprøve medarbejderen før fastansættelse, er Jobilant en effektiv måde at rekruttere nye medarbejdere på.

Læs mere her.

Ansæt den bedste kandidat til jobbet 03/07/2019

Skal jeres virksomhed til at rekruttere en eller flere nye medarbejdere? Har I helt styr på jeres rekrutteringsproces, eller ønsker I måske inspiration til at forbedre ansættelsesprocessen? JobDanmark giver jer her de bedste tips til at ansætte den perfekte kandidat til jobbet, så I ender med en vellykket rekruttering til jeres virksomhed.

Vejen til glade medarbejdere 03/07/2019

Arbejdsglæde og motivation hos medarbejdere giver større effektivitet i en virksomhed - JobDanmark giver gode råd til, hvordan man får glade medarbejdere på arbejdspladsen.

7 dødssynder ved rekruttering 01/08/2019

Rekruttering er den proces en virksomhed eller organisation gennemgår, når de skal tiltrække og udvælge kompetente medarbejdere. Rekruttering er et afgørende område for virksomhedens samlede drift, da mangel på kompetente medarbejdere kan skade firmaets udvikling og vækst på længere sigt.