Jyske Bank A/S

Gør karriere i en anderledes bank

Som medarbejder i Jyske Bank er du en del af en bank, som ikke helt ligner andre banker. Vi tænker anderledes og vægter kreativitet højt. Og vi gør en forskel – også for vores medarbejdere.

 

Værdibaseret adfærd og ledelse

Vores værdier er vores fundament. Værdierne er en række retningslinjer, som binder os sammen og styrer vores handlinger i alt det, vi gør, både over for hinanden og over for andre.

Derfor er vores ledelse værdibaseret. Det betyder, at lederen uddelegerer beslutningskraft til den enkelte medarbejder, hvor det er muligt og hensigtsmæssigt.

Vi tror på, at den enkelte medarbejder både kan og vil tage ansvar for at løse egne opgaver. Du får derfor lov til at tænke anderledes og være kreativ, og du får ansvar og beføjelser svarende til din rolle og dine kompetencer.

 

Fagligt udfordrende arbejdsplads

Kompetence, tillid og engagement er nøgleord hos os. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere og giver dem stor handlefrihed.

Har du evnerne, vil du hurtigt få ansvar og udfordringer, så du kan udvikle dig.

Vi ønsker at give vores medarbejdere mulighed for udvikling både fagligt, personligt og ledelsesmæssigt, som gør dem til efterspurgt arbejdskraft.

Dine behov og karriereambitioner er derfor et naturligt led i den løbende dialog mellem dig og din leder, og vi hjælper dig godt på vej til at udleve dine ambitioner med karrieresamtaler og læringstilbud – uanset om du vil være leder, projektleder, specialist eller bare vil være dygtigere.

 

Dine fordele som medarbejder

Godt arbejde kræver gode arbejdsforhold. I Jyske Bank ønsker vi, at vores medarbejdere arbejder under de vilkår, de fortjener. Det indebærer basisvilkår som gode løn- og arbejdsforhold, men også ekstra goder som sundhedsforsikring, tandforsikring, frugtordning, mulighed for leje af feriehuse m.m.

Desuden kan du som medarbejder benytte dig af rabataftaler til bl.a. butikker, kulturarrangører, fitnesscentre og frisører over hele landet.

Vi har til gengæld ingen bonusordninger – vi ønsker at anspore til videndeling og samarbejde frem for lukkethed, som kan opstå ved bonusløn.

Læs vores lønpolitik

Læs vores overenskomst

 

Plads til mere end arbejde

Vi ved, at der er mere i livet end arbejde. Og vi tror på, at vi får mere engagerede medarbejdere, når der også er tid til at leve livet ved siden af arbejdet.

Derfor har vores medarbejdere frihed under ansvar, og vi tilstræber en god balance mellem arbejde og fritid.

Du vil opleve, at din arbejdstid kan planlægges i forhold til dine omstændigheder, og hvordan livet former sig.

For eksempel kan du have mulighed for en varierende ugentlig arbejdstid eller for at arbejde hjemmefra. Til gengæld forventer vi, at du giver en ekstra hånd med, når der er brug for det.

 

Fællesskabet

Der skal være plads til at lave andre ting sammen med sine kollegaer end at arbejde. Sociale arrangementer uden for arbejdstiden skal først og fremmest være sjove, underholdende og udfordrende. Men det er også ofte en arbejdsmæssig fordel at lære hinanden bedre at kende.

Som medarbejder i Jyske Bank bliver du en del af et fællesskab. Foreningen Jyske Fritid skaber fælles oplevelser for alle medarbejdere. Hen over året afvikles en bred vifte af interessante arrangementer, fx foredrag, skiture, biografture, sportsaktiviteter og koncerter.

Jyske Fritid afholder arrangementer i alle dele af landet, så du kan tage del i Jyske Bank-fællesskabet, uanset hvilken afdeling du hører hjemme i.

Læs mere om Jyske Bank her.

Jyske Bank A/S Holstebro
18/02/2021
Vil du være med til sikre, at Jyske Bank også fremover fremstår som en attraktiv og værdiskabende sparringspartner for det danske erhvervsliv? Så har vi et meget spændende studiejob i en central beliggende og attraktiv afdeling til dig! Jobbet I tæt samarbejde med en af vores erhvervsrådgivere og erhvervspartnere vil du være med til at udarbejde materiale, hvor vi udfordrer vores kunder på deres strategi, forretning og/eller branche. Omdrejningspunktet for dit arbejde vil være; udarbejdelse af kundevendt materiale til brug for erhvervspartnere i afdelingen. Materialet udarbejdes i PowerPoint, hvorfor vi forventer, at du behersker dette på et højt niveau, indsamling og bearbejdning af information og data, der danner grundlag for præsentationerne og det materiale du skal lave ,...
Jyske Bank A/S Lyngby
18/02/2021
Vi søger rådgiverassistenter til studiejob i Jyske Bank Online. Så er du i gang med en finansiel uddannelse – f.eks. finansøkonom eller finansbachelor - og har du mulighed for at arbejde om aftenen og i weekenden, så læs videre her. Du får her en unik mulighed for at få et godt indblik i bankverdenen og anvende din teoretiske viden i et relevant studiejob - og du vil blive klædt godt på til din videre karriere i den finansielle sektor. Jobbet Du får et spændende studierelevant job, hvor opgaverne bl.a. vil være at: Booke møder hos kollegaer og samarbejdspartnere Assistere rådgiverne i afdelingen med håndtering af diverse administrative opgaver Indledende kommunikation med kunder om deres muligheder i Jyske Bank via telefon og mail Med et studiejob som...
Jyske Bank A/S Aarhus
21/05/2020
I Jyske Banks Private Banking afdeling i Aarhus, søger vi en målrettet og ambitiøs studerende til et spændende og udfordrende job som studentermedhjælper med interesse for investering og pension. Jobbet Opgaven bliver at assistere vores Formue- og/eller investeringsrådgivere, så vi dermed sikrer øget tid til servicering af vore mange Private Banking kunder.    Opgaverne omfatter bl.a.: administrative kundeopgaver hjælpe rådgiverne med kundepræsentationer hjælpe rådgiverne med forberedelse af kundemøder foretage efterbehandling af opgaver efter kundemøder hjælpe med kundearrangementer skabe bedre overblik over afdelingens kundesegmenter og resultater diverse ad hoc-opgaver Jobbet kan være springbræt til en fremtidig Graduate...
Jyske Bank A/S Kgs. Lyngby
21/05/2020
Du er en dygtig SAS-udvikler, der har erfaring med, eller kunne ønske dig at blive ekspert i datagrundlaget for realkredittens indberetninger til myndighederne? Kan du lide at arbejde med data og drives af at automatisere? Jobbet Du bliver en del af et team, hvor vi har travlt med at opbygge ny rapportering, der hjælper forretningen til at træffe beslutninger på et fakta baseret grundlag. Dit hovedfokus vil være myndighedsindberetning, men vi hjælper hinanden, hvilket betyder forskelligartede opgavetyper og afveksling i dagligdagen. Dine typiske arbejdsopgaver omfatter:   Datamodellering og data flow Dannelse og vedligehold af rapportering, lister og ad hoc udtræk til forretningen Indberetninger til myndigheder fx MFI og kreditregister Automatisering...
Jyske Bank A/S Silkeborg
21/05/2020
Vil du være en del af Jyske Markets erfarne og engagerede team på danske obligationer? Vi søger en ambitiøs analytiker til en af de førende spillere på det danske realkreditmarked. Jobbet – faglig stærk, kundevendt og kommunikationsstærk holdspiller Du vil primært servicere institutionelle kunder, pengeinstitutter og større kommercielle virksomheder i ind- og udland med holdninger til og investeringsanbefalinger på blandt andet RTL’er, konverterbare realer, CF’ere, FRN/floatere og statsobligationer. Det vil ske i form af skrevne analyser og anbefalinger, præsentationer ved kunder, indlæg ved arrangementer/seminarer, webinarer og telefonisk dialog. Du må forvente en rejseaktivitet på 20-30 dage om året. Du vil få en central rolle i samarbejde med de øvrige analytikere, kunderådgivere og handlere, om at videreudvikle...
Jyske Bank A/S Silkeborg
12/05/2020
Vi søger en teamorienteret kollega, der brænder for biler, digital udvikling og er god til tal. Jobbet Pricing teamet i Jyske Finans søger en Pricing specialist, der sammen med den fagansvarlige og de øvrige kolleger i teamet, kommer til at spille en vigtig rolle i den daglige drift og i udviklingen af digitale løsninger. Du får mulighed for at få et spændende og udfordrende job, hvor de primære arbejdsopgaver vil være værdifastsættelse/afgiftsberegning på nye og brugte leasingbiler, oprettelse af leasingbiler til fleet og privatleasing samt ajourføring af priser og udstyrsændringer. Du vil også komme til at arbejde med andre opgaver, der relaterer til prissætning af leasingbiler samt udviklings- og effektiviseringsopgaver på tværs af afdelingen.   Afdelingen Pricing teamet er en...
Jyske Bank A/S Silkeborg
04/05/2020
Brænder du for at arbejde med kvantitative modeller, og har du lyst til at være en del af et højt fagligt miljø i en rivende udvikling, så har vi et spændende job til dig. Vi søger en ny medarbejder til afdelingen Validering og Non-Financial Risk, som vil være med til at løfte og videreudvikle valideringen af Jyske Banks risikomodeller. Jobbet Arbejdet med validering er et centralt element i Jyske Bank koncernens risikostyring. Valideringsfunktionen overvåger og kontrollerer løbende de statistiske risikomodeller, der anvendes i Jyske Bank. Risikomodellerne anvendes både i forhold til koncernens kapitalopgørelser og i forhold de priser, der stilles til kunderne. Arbejdet med validering giver således detaljeret indsigt i områder, som har stor betydning for Jyske Bank koncernen. Valideringsfunktionens arbejde er med...
Jyske Bank A/S København
01/05/2020
Vi søger en bankrådgiver til finanssektorernes mest populære arbejdsplads - vi har brug for dig på Vesterbrogade. Er du god til at skabe relationer og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme? Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling højt? Et udfordrende job i et attraktivt marked Vi tilbyder dig et af de mest spændende bankrådgiverjob. Et job med selvstændighed og hvor du har gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt. Et job hvor du: overtager en spændende portefølje af privatkunder i familie og senior segmentet og hvor du sætter alle dine kompetencer i spil prioriterer kontakten til kunderne højt og ønsker, at dine kunder oplever en anderledes bank og...
Jyske Bank A/S Silkeborg
30/04/2020
Er du en ambitiøs og faglig dygtig studerende, og brænder du for at udvikle faglige kompetencer, samtidig med at du opbygger et større kendskab til risikostyring i den finansielle sektor, så har vi et spændende studiejob til dig. Jobbet Vi kan tilbyde dig et studiejob, hvor du får indgående indsigt i Jyske Banks risikostyring med mulighed for at videreudvikle dine kompetencer indenfor programmering, dataarbejde, statistisk analyse og statistiske modeller primært vha. programmeringssprogene SAS og SQL. Du vil i samarbejde med erfarne kolleger komme til at løse opgaver i en eller flere af de afdelinger, som indgår i Risiko enheden. Opgaverne vil kræve, at du har gode samarbejdsevner og har mod på at kaste dig ud i ukendt farvand. Vi forestiller os, at du er hos os ca. to dage om ugen, afhængig af...
Jyske Bank A/S Hellerup
24/04/2020
Vi har markedsmulighederne i Hellerup - vil du hjælpe os med at udfordre markedet endnu mere? Vi har et slagkraftigt og meget kundefokuseret set-up med privat, erhverv og Private Banking samlet i Hellerup. Vi har en ambition om vedholdende at arbejde på at give et værdifuldt udbytte til vores kunder og være den mest kundevendte bank i Hellerup. Har du let ved at skabe relationer og er vedholdende, når det drejer sig om at få møder i kalenderen og få lukket forretningerne? Kan du samtidig udvikle og vedligeholde en attraktiv portefølje? Så grib chancen for at få et attraktivt job med placering i Hellerup privat. Et udfordrende job i et attraktivt marked Vi tilbyder dig et af de mest spændende bankrådgiverjob. Et job med selvstændighed og hvor du har gode udviklingsmuligheder – både fagligt og personligt. Et job...
Jyske Bank A/S Maribo, Nakskov, Nykøbing F.
06/04/2020
Vi søger en dygtig og salgsorienteret bankrådgiver, der vil være en del af vores nye superhold i en forretningsorienteret kultur, hvor vi ved fælles indsats og gejst ”går efter forretningerne”. Er det dig? Vi sætter en ære i ”at få det til at ske” og stiller op med det rette kompetente hold, og udfordrer markedet og kunderne professionelt gennem en pro-aktiv indsats. Vi lægger stor vægt på at ”gøre en forskel ”, hvor vi tænker og handler anderledes, er uhøjtidelige og professionelle i vores måde at være på, med henblik på at skabe gode langvarige relationer - både over for kunder og kolleger. Et spændende job i en ny enhed Du får et job, hvor du: overtager en spændende portefølje af kunder, og hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, prioriterer kontakten til kunderne...
Jyske Bank A/S Kolding
01/04/2020
Har du lyst til at arbejde med ledelse i salgs- og forretningsmæssigt perspektiv? Vi søger en energisk og humørfyldt Leder, Erhverv til Kolding og Haderslev I Jyske Bank er det vores mål at være exceptionelt gode til kunder. Det betyder, at vi udfordrer vores kunder på strategisk og taktisk niveau. Vi vil have mod til at tale om det, der har betydning for kundens bundlinje. Denne strategi arbejder vi med hver dag, og vi vokser og har en meget høj kundetilfredshed.   Forudsætningen for høj kundetilfredshed er bl.a. en høj medarbejder tilfredshed og det har vi! Den skal du være med til at fastholde og udvikle. Krævende lederjob hvor du både inspirerer og ’gør-det-selv’ i et attraktivt markedsområde Du vil i tæt samarbejde med mig sætte Jyske Bank endnu mere på landkortet og dagsordenen i vores markedsområde, så...
Jyske Bank A/S Silkeborg
31/03/2020
Vil du være med? Har du interesse for kapitalmarkedet, og brænder du for at få forretninger og regulering til at gå op i en højere enhed? Trives du samtidig i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor der leveres service på højt niveau? Så har vi i Kc OK en spændende stilling til dig. Jobbet Som medarbejder i Kc OK vil dine primære opgaver blive at varetage de forhold, der udspringer af Bankens QI-aftale med det amerikanske skattevæsen (IRS) samt Bankens FATCA- og CRS-rapporteringer. Du bliver en fast del af hele kompetencecenteret og får derfor også mulighed for, at udvikle dig inden for nogle af de øvrige opgaver på vores fagområde. Vi har fokus på såvel udvikling som drift, så du skal kunne lide at arbejde med begge aspekter. Vores mål er at opnå effektive processer med lav operationel risiko. Vi arbejder...
Jyske Bank A/S Brønshøj
20/03/2020
Vil du gerne være en del af et team, hvor DU har mulighed for at dygtiggøre dig, samtidig med, at du udvikler dine kunder og markedet? Vil du være en del af noget lokalt, hvor du får nære kolleger – og samtidig få fordelene af at være i en stor afdeling med 30 kolleger, der dækker et større markedsområde? Brønshøj afdeling er fra april 2020 en ”ren” rådgivningsafdeling uden ATM og kontanthåndtering. Det giver dig ekstra tid til rådgivning! Ser du også mulighederne for at være med til at præge rutinerne med det, der virker eller vil du være med til at til at afprøve idéer – eller måske en blanding – så får du rig mulighed hos os. Et spændende og udfordrende job med muligheder Da vores kollega skal videre til et nyt job i banken, kan vi tilbyde dig et spændene job, hvor: du får mulighed for at rådgive...
Jyske Bank A/S Søborg
18/03/2020
- En afdeling i vækst og med masser af potentiale Er du god til at skabe relationer, og kunne du tænke dig at hjælpe dine kunder med at indfri deres drømme – hvad end det gælder boligkøb, pension eller investeringer? Vil du være med på holdet i en afdeling, hvor vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse, vidensdeling og udvikling højt? Det skal nemlig være sjovt at gå på arbejde – det er nøglen til succes hos os. Velkommen til Jyske Bank i Søborg Din nye afdeling har fælles afdelingsledelse med Lyngby, Bagsværd og Furesø. Vi er et team, som ud over ledelsen, udgør 30 kolleger, hvoraf ni er fysisk placeret i Søborg. Udover at være målrettede, værdsætter vi sparring og konstruktiv dialog. Vi er ambitiøse på vores kunders vegne og forsøger hver dag at skabe merværdi, ved at gøre ”en lille...
Jyske Bank A/S København
12/03/2020
Vi søger finansøkonomer til praktik- og traineeforløb i bankens supportfunktioner i København. Hvis du brænder for administrative specialistopgaver, så er driftspecialist måske noget for dig.   Hos Jyske Bank søger vi kolleger, som vil være med til at gøre en forskel for vores kunder. Men vi vil også gerne gøre en forskel for dig! Vi tilbyder dig et studiejob og efterfølgende et skræddersyet praktikforløb med forventet ansættelse som driftsspecialist. Det starter med praktikken Praktikperioden er tilrettelagt, så du kommer rundt i de forskellige afdelinger, som udgør supportfunktionerne. Du kommer til at stifte bekendtskab med mange forskellige opgaver i bankens supportfunktion, herunder: Afvikling af fonds- og valutahandler, håndtering af bolighandler og erhvervsager, kundeaf- og tilgang og...
Jyske Bank A/S Silkeborg eller Vejle
12/03/2020
Vi søger finansøkonomer til praktik- og traineeforløb i bankens supportfunktioner i Silkeborg eller Vejle. Hvis du brænder for administrative specialistopgaver, så er driftspecialist måske noget for dig.   Hos Jyske Bank søger vi kolleger, som vil være med til at gøre en forskel for vores kunder. Men vi vil også gerne gøre en forskel for dig! Vi tilbyder dig et studiejob og efterfølgende et skræddersyet praktikforløb med forventet ansættelse som driftsspecialist. Det starter med praktikken Praktikperioden er tilrettelagt, så du kommer rundt i de forskellige afdelinger, som udgør supportfunktionerne. Du kommer til at stifte bekendtskab med mange forskellige opgaver i bankens supportfunktion, herunder: Afvikling af fonds- og valutahandler, håndtering af bolighandler og erhvervsager, kundeaf- og tilgang og...
Jyske Bank A/S Jylland
06/03/2020
Overvejer du en karriere inden for den finansielle sektor? Din uddannelse som finansbachelor åbner for mange spændende fremtidsmuligheder i Jyske Bank. En god start er et studierelevant job som rådgiverassistent, hvor du kommer til at arbejde i en afdeling, der rådgiver private kunder. Din karrierevej kan også starte i en af vores erhvervsafdelinger. Vigtigst af alt er, at jobbet kan give dig læring og indsigt i en spændende hverdag i Jyske Bank og det at arbejde i den finansielle sektor. Start din karriere som rådgiverassistent Som rådgiverassistent vil du komme til assistere vores bankrådgivere i deres daglige arbejde med både små og store opgaver - lige fra praktiske opgaver til, at du også vil komme til at deltage i forberedelse, gennemførelse og opfølgning på kundemøder. Du vil få et godt kendskab...
Jyske Bank A/S Charlottenlund
28/02/2020
Vil du være bankrådgiver og samtidig udvikle dig personligt og fagligt? Vi søger en bankrådgiver med et par år på CV’et, der har lyst til at arbejde med interessante familiekunder. Der er drøn på, men vi har det sjovt, og du kommer til at lære en masse undervejs. Et job i et attraktivt marked Du vil få et afvekslende job med store faglige udfordringer, og hvor ultimativt kundefokus er vejen til at skabe forretning og til at få flere gode kunder. Vi tror samtidig på, at vores værdier om at være anderledes, uhøjtidelige og handlekraftige er det, der gør det sjovt at arbejde med de gode kundeoplevelser. Vi får mange nye kundehenvendelser, og hvis du kan lide denne del af jobbet, vil du få stor mulighed for at afprøve dig selv. Hvem er vi i Charlottenlund? Vi sætter en ære i at stille op...