ADECCO A/S

 

Om Adecco

Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, som er verdens største HR virksomhed inden for rekruttering, bemandingsløsninger, outplacement og vikarydelser. Worldwide beskæftiger Adecco Group mere end 33.000 medarbejdere dagligt og er repræsenteret i over 60 lande.

I Adecco Danmark er vi 100 passioneret medarbejdere, der med stolthed kan sige, at i Danmark er vi størst på vores marked. Det er vi, fordi vi arbejder under mottoet; ”vi kender mennesker” og tror på at ved at have mennesker i centrum, kan vi levere den bedste service og match til både kunder og kandidater.

Læs mere om Adecco her.

 

At arbejde for os

Har du en klar opfattelse af, hvad drømmejobbet er for dig? Eller kunne du godt tænke dig at afprøve nye veje?

Uanset karrierevej, så kan vi åbne dørene for dig til nye spændende muligheder på arbejdsmarkedet. Hos os kan du afprøve mange forskellige brancher og forskellige niveauer. Vi har alt fra store virksomheder med international netværk til små og mellemstore virksomheder. Du kan få små eller større opgaver, blive fastansat eller deltage i projekter.

ADECCO A/S Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
17/01/2020
Fuldtid
Elsker du at sætte et ekstra touch på maden og brænder du for at levere gastronomiske oplevelser samt service af høj kvalitet til dine gæster? Og kan du lide at sætte dit eget unikke præg på tingene? Så har vi muligvis den rette stilling for dig! Vi søger lige nu en knivskarp og kreativ kok til vores kunde i Nordsjælland med opstart 01/03-20. Vi kan tilbyde en midlertidig fuldtidsstilling (med mulighed for fastansættelse), hvor arbejdstiderne spænder over dag, aften og weekendvagter. Derudover er der rig mulighed for udvikling af dine egne kompetencer i køkkenet, og ikke mindst at få lov til at sætte et stærkt og selvstændigt præg på menu samt arbejdsgang. Vi forventer, at du: er faglært kok og engageret i dit fag er ansvarsbevidst og beslutningsdygtig kan håndtere mange bolde i luften på én gang kan arbejde selvstændigt og detaljeorienteret Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så tøv ikke med at søge stillingen! Vi kalder løbende til samtale. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pernille, Line eller Lotus på telefon 3838 1250.
ADECCO A/S
09/01/2020
Omsorgshjælper søges til 16 årig dreng i Vejle-området. Familien søger en omsorgshjælper med humor, hjælpsomhed, selvstændighed og hjertet på rette sted. Hverdagen indeholder meget forskelligt, men primært skole, god musik (genre spænder bredt), og forskellige aktiviteter. Dine arbejdsopgaver er, at følge med i skole på skoledage, hjælpe med personlig pleje, og respiratoriske opgaver (NIV, hostemaskine og CPAP). Der er tæt samarbejde med mor og lillebror. I hjemmet bor også hund og fisk. Familien tager også flere gange ugentlig ud til deres hest. Det er ikke et krav, at du har erfaring, men det vil være en fordel. Individuel oplæring er i fokus, og du vil blive oplært af teamet og manden i centrum inden du får selvstændige vagter. Som person er du åben, ærlig, respektfuld og mødestabil. Du skal kunne træde til med hjælpen, når der er behov, men også ofte være en flue på væggen. Teamet på 5 medarbejdere dækker ind for hinanden ved ferie og i tilfælde af sygdom.   Adecco tilbyder dig 30 timers fast stilling efter endt oplæring (FOA overenskomst). Der er to stillinger ledige: En fast nattevagtsstilling med arbejdstid fra kl. 19.30-07.30 - 2-3 vagter pr. uge En fast dag/nattevagtsstilling med arbejdstid fra kl. 07.30-19/19.30-07.30 - 2-3 vagter pr. uge. Vi arbejder så vidt det er muligt med fast rulleplan, så du kender din arbejdsplan langt ud i fremtiden. Vi har ansættelsessamtaler løbende, da vi håber på opstart snarest muligt.   Hvis ovenstående har vakt netop din interesse, så tøv ikke med, at sende en ansøgning afsted til os.   Skulle du have spørgsmål så ring gerne til SHR konsulent Pernille Ahle på 38381116.
ADECCO A/S
09/01/2020
Leder du efter et fleksibelt arbejde indenfor lager- og logistik, som giver dig frihed til at vælge hvor og hvornår, du vil arbejde? Område: Sjælland I Adecco har vi travlt indenfor industri- og medicinal branchen og vi har måske lige jobbet til dig! Vi søger i øjeblikket kun kandidater der har et gaffeltruckbevis. Som du ved søger vi kandidater der har et gaffeltruckbevis. Erfaring er ikke et krav, den får du nemlig hen ad vejen. Der er muligheder for dag til dag vikariater, projektansættelser eller længerevarende vikariater, der fører til fastansættelser. I vores afdeling i København, dækker vi store dele af Sjælland. Som medarbejder hos Adecco skaber vi muligheder for at du kan få en fod indenfor hos forskellige virksomheder, du kan prøve nye brancher af, få skabt et bredt netværk og få erfaring. Du kan med andre ord, få en uvurderlig erfaring i praksis, hvor du tilmed kan lære helt nye færdigheder. Til gengæld er det vigtigt at du er ansvarsfuld og selvom der kan være travlt, går du ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Du vil blive en vigtig person, når det hele skal løbe rundt ude hos vores kunder og de skal derfor kunne regne med netop dig! Ofte vil arbejdet kræve, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er god til at kommunikere bredt med mange forskellige faggrupper og mennesker. Arbejdet kan være på dag-, aften-, nat- og weekendhold. Det er et krav, at du kan fremvise en straffeattest samt at du har et gaffeltruckbevis. Vi tager os af det praktiske og garanterer ansættelse under ordnede forhold, løn efter kvalifikationer, overenskomst samt pensionsordning og feriepenge. Med andre ord –du skal blot koncentrere dig om at levere et godt stykke arbejde hos vores kunder. Vi håber du vil med ombord? Ansøgning: Har ovenstående fanget din interesse så tryk på ”Ansøg” allerede i dag – Vi kalder løbende kandidater ind til samtale og der er mulighed for hurtigt opstart. Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte SHR Konsulent, Morten Petersen på tlf.: 38381100 mellem kl. 09:00-15:00.
ADECCO A/S
09/01/2020
Vi oplever stigende efterspørgsel på dygtige allround bogholdere til vikariater og Try&Hire stillinger, herunder både deltid og fuldtid. Det vil primært være i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor udfaldet kan være en fastansættelse. Vores kunder ligger inden for både det private og det offentlige segment, og der vil være tale om både meget brede All-round funktioner til mere specialiserede opgaver.     Det at være vikar har ændret sig meget over de seneste år, og vi oplever der i højere grad bliver stillet store krav til dig som midlertidigt ansat. Dette betyder dog også, at vi har mange spændende stillinger, og i visse tilfælde stillinger med henblik på fastansættelse.    Arbejdsopgaver: Du skal være uddannet og have erfaring som bogholder, regnskabsassistent eller lignende og skal have beskæftiget dig med en eller flere af nedenstående opgaver: Finans-, debitor- og/eller kreditorstyring Faktureringsarbejde Bankafstemninger Administrative opgaver indenfor bogholderi Moms Løn  Uddannelsesniveau {Education} Vi forventer: Du er omstillingsparat og kan hurtigt indtræde i stillingen Du er initiativrig, kvalitetsbevidst og bidrager til opgaveløsning Du besidder en systematisk og detaljeorienteret tilgang Du er positiv, fleksibel og serviceorienteret Du har kendskab til et eller flere ERP-systemer Du behersker dansk og engelsk gerne både skriftligt og mundtligt  Sprog {Language} Vi tilbyder: Løn efter erfaring og ansættelse under overenskomst Tilknytning til fast konsulent som kan agere sparringspartner på processer og under ansættelse Mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer arbejdsopgaver og virksomheder, og måske finde det fremtiden faste job Ansøgning:  Kan du se dig selv i ovenstående og har du lyst til at være tilknyttet en af Danmarks største formidler af vikar- og rekrutteringsløsninger, så opret dig med en profil på Adecco.dk. Efter du har oprettet dig i vores database, må du gerne tage kontakt til Københavns afdeling for kontor og administration på 38381290, således vi kan tale om dit videre forløb.    Adecco A/S er Danmarks førende HR-partner. Adecco tilbyder specialiserede personaleløsninger i form af fleksible vikarløsninger, rekruttering til faste stillinger og outplacement. Adeccos mål er værdiskabende og unikke løsninger skabt i tæt samarbejde med vore kunder og kandidater. Læs mere om Adecco på: www.adecco.dk. Andre oplysninger {TravelAmount} About Adecco DK Adecco A/S er én af verdens førende indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner. Contact info Henriette Illum .img-responsive, img { display: block; height: auto; max-width: 100%; } img { vertical-align: middle; border: 0 none; } strong{ font-weight:bold; }
ADECCO A/S
09/01/2020
Are you a forklift driver and do you want a job in an active work environment with warehouse operatives and forklift driving? Then we might have a job opening for you at DSV in Taastrup, Hedehusene or Roskilde. You will become a part of a busy work environment with the possibility to utilize your skills within warehousing and logistics. The work hours are weekdays 37 hours a week. At first the employment will be on a temporary employment but with the opportunity of becoming permanent. Qualifications and demands: You have a forklift certificate, experience with Reachtruck is an advantage. You have experience with RDT scanners, preferably with Cargo Write. You actively contribute to a healthy work environment. You can show a criminal record. You will be working in one of DSV’s warehouses in either Taastrup, Hedehusene or Roskilde , but Adecco will be your employer. In other words you will be an ambassador for Adecco and our public face. It is important that you are stable and flexible with your working hours. You must be able to work with all kind of people, won’t be anxious about stepping up to the assignments, and work wholeheartedly. Working hours: Day shift 08:00 – 16:00, or evenings from 14.00 to 22.00 or nighshifts from 22.00 to 06.00. Adecco offers: Employment within organized work conditions and environment. A salary matching your qualifications and work conventions. Pension and holiday pay within agreed conditions. Interested? Please send us an application by clicking ‘Apply’. Contact info Questions? You can contact Adecco Onsite Specialist Morten Petersen at +45 38381100 between 09:00-16:00.
ADECCO A/S
09/01/2020
Workers for warehouse in Skejby - Aarhus Are you efficient, motivated, and ready to pack orders? Are you also okay with working, even though it can mean lifting bigger items? Then you might be who we are looking for! We are seeking for good flexible warehouse workers for Salling Group in Brabrand. You must be prepared that the work can be physically demanding in some of the departments. Most importantly is that you have a positive attitude and a high standard of work. We are looking for talented and motivated temps, who can work morning shifts. The salary will be DKK 118,42 per hour plus Add on’s for evening/night/weekend.   If you are the one we are looking for, we clearly expect that you: Are independent and responsible Are able to work fulltime Have a positive attitude toward the job Are comfortable with routine tasks Are willing to make an effort Understand employee attendance policy Understand that stability is essential for the job   Interested ? We encourage all qualified applicants to apply for the position already today by creating a profile in the website. If you have any questions about the position, please contact our HR- & Sales consultants on weekdays between 08:00 - 16:00 on: 38 38 70 75. Or send questions to sallinggroup@adecco.dk with the topic: Salling Group We are looking forward to hearing from you. Yours sincerely Adecco, Aarhus.
ADECCO A/S
09/01/2020
Needit er en virksomhed med speciale inden for udvikling og design af produkter og services til hjem og bil. Needit sætter en stor ære i at have et tæt og stærkt samarbejde med vores partnere og forhandlere i både ind- og udland. Vi følger alle produkter til dørs med landsdækkende markedsføring, hvilket gør, at Needit sammen med vore partnere og forhandlere står stærkt på de markeder, hvor vi er repræsenteret i fællesskab. Needit vil fremadrettet arbejde på at udbygge sit stærke sortiment og vil lancere 1-2 nye innovative produkter om året. Trives du med at have det fulde ansvar for regnskabet, i en lille virksomhed hvor alle hjælper hinanden? Har du solid erfaring med hele paletten af bogholderiet fra A-Z, herunder også gerne løn? Kan du lide alsidigheden i at have mangeartede opgaver og kunne du tænke dig en hurtig start?   Som bogholder hos Needit – ParkOne får du en helt central rolle, hvor du lige nu bliver den eneste regnskabskyndige i virksomheden og du refererer direkte til direktøren. Du bliver en del af et effektivt team, på lige under 10 medarbejdere. Opgaverne spænder vidt:   Bogføring fra A-Z herunder klargøring af årsregnskab til revision. Månedsregnskab med afstemninger Renteberegninger Løn for ca. 6 medarbejdere; håndtering af refusioner/barsel/sygedage samt feriepenge beregning   Lagerstyring samt optælling i samarbejde med lagerchef. Lagerchefen håndterer al lagerfakturering. Moms, sandsynlighedsmoms og import told, herunder gerne kendskab til intrastat.   Mellemregninger mellem virksomhedens tre forskellige selskaber Afregning af indtægter til kommuner Du bliver sparringspartner og assistent for direktøren, hvorfor en del af din arbejdstid også vil bestå i, at hjælpe med administrative opgaver der ligger ud over regnskabsfunktionen, bl.a. salgsfremmende aktiviteter, præsentationer samt sekretær/administrative opgaver. Din personlighed opfattes som imødekommende og serviceminded, samtidig med at du som person er selvkørende, struktureret og målfokuseret - så deadlines altid overholdes. Du evner derfor at arbejde selvstændigt og er grundig i eksekvering af arbejdsopgaver. Kvalifikationer Det er dig, der sidder med ansvaret, derfor har du et solidt kendskab til bogholderi Du har kendskab til afskrivningsregler Ideelt har du erfaring med C5 og løn (Danløn) Digitalt fokuseret og rutineret bruger af Microsoft Office herunder særlig Excel. Du skriver og taler dansk flydende og kan med fordel begå dig godt på engelsk eller tysk Vi kan tilbyde: En spændende fuldtidsstilling, med stor fleksibilitet,  hvor du kommer til at arbejde med alle facetter af bogholderi og løn. Virksomheden er på nuværende tidspunkt beliggende i Greve, men flytter i starten af juni 2019 til nye lokaler i Hvidovre.  Sådan ansøger du: Needit – ParkOne samarbejder med Adecco på rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, der ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringskonsulenter Christina Tocado Grünvaldt og Christina Drejet på telefon 26 68 35 27 / 38 38 70 07. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, med fordel lige efter påske, men vi venter gerne på den rette og indkalder løbende til samtale. Søg stillingen allerede i dag, via linket her på siden, vi har blot brug for dit CV og en kort ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du passer til stillingen – det er alt! Arbejdsopgaver {Resbonsibillity} Kvalifikationer {Qualification} Uddannelsesniveau {Education} Personlige egenskaber {Personality} Sprog {Language} Vi kan tilbyde {ApplicableCondition} Andre oplysninger {TravelAmount} Kontaktoplysninger Christina Drejet Recruitment Consultant (+45) 38387007 christina.drejet@adecco.dk .img-responsive, img { display: block; height: auto; max-width: 100%; } img { vertical-align: middle; border: 0 none; } strong{ font-weight:bold; }
ADECCO A/S
09/01/2020
Adecco A/S er verdens største virksomhed indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner. Med primær base på Adeccos kontor på Frederiksberg søger vi to kvikke praktikanter eller studerende, der står overfor at skrive en større opgave (bachelor, kandidat eller lignende). I bliver en del af vores IT og proces optimeringsafdeling og kommer til at indgå i et miljø med høj aktivitet og en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Der er tale om en afgrænset periode fra august 2018 til december 2018. Udover basen på Frederiksberg skal der påregnes periodiske besøg på Adeccos kontor i Århus. Reference til Head of IT. Vi tilbyder Jeres arbejdsopgaver vil være centreret omkring, at I skal have lyst til at gennemgå processen fra A-Å, snakke med vores medarbejdere og få alle vaner, dårligdomme og idéer samlet op. Dernæst skal I dokumentere processen som et Value Stream Map. Den personlige kontakt stiller store krav til menneskeforståelse og indlevelse i andre menneskers dagligdag. Det er derfor afgørende, at I er udadvendte og empatiske af natur. I vil få stor indsigt i vores Business og IT processer og selv stå for arbejdsopgaver som fx: Booke og koordinere workshops med relevante stakeholdere og facilitere møder Dokumentere og synliggøre Value Stream Map med tilhørende analyser af optimerings potentiale og konkrete forbedringer Initiere en Lean kulturrejse hos Adecco ved f.eks. Continous Improvement eller KPI tavler Løbende afrapportering til styregruppen Hvad forventer vi Jeres evne til at tale med folk på alle niveauer og indenfor alle faggrupper er altafgørende for os. Dernæst er det vigtigt, at I er åbne, positive og nysgerrige. Endeligt forventer vi: At I har kendskab til Lean, procesoptimering, samt at I har IT flair At I er strukturerede, metodiske og ikke mindst analytiske Kvalifikationer I læser Produktions Ingeniør, cand. Merc indenfor optimering eller lignende, og I står overfor at skrive en større opgave over efteråret 2018. I får En dagligdag præget af afveksling, udfordringer samt høj grad af ansvar i et uformelt arbejdsklima blandt engagerede kolleger. Henvendelse Har vi fanget jeres interesse? Send da jeres ansøgning via nedenstående link. Har I spørgsmål, er I velkomne til at tage fat i Lars Ellegaard, Head of IT på tlf.: 30102778. Arbejdsopgaver {Resbonsibillity} Kvalifikationer {Qualification} Uddannelsesniveau {Education} Personlige egenskaber {Personality} Sprog {Language} Vi kan tilbyde {ApplicableCondition} Andre oplysninger {TravelAmount} Kontaktoplysninger Camilla Damm-Møller Consultant (+45) 30250484 .img-responsive, img { display: block; height: auto; max-width: 100%; } img { vertical-align: middle; border: 0 none; } strong{ font-weight:bold; }
ADECCO A/S
09/01/2020
Omsorgshjælper søges til børneteam i Sønderjylland   Skøn 8 årig dreng søger en fast hjælper til, at hverdagen bliver lettere og sjovere. Du vil have arbejdsopgaver som fx personlig pleje, sondeernæring, medicin givning, og aktivitet. Oplæring vil foregå i hjemmet sammen med familien, og med fokus på dine individuelle kompetencer.   De vigtigste forventninger til dig Du er ikke-ryger Du har hjertet på rette sted Du er omsorgsfuld Du er åben for læring Og du elsker at arbejde med børn Opstart hurtigst muligt   Til gengæld tilbyder vi En fast kontrakt efter endt oplæring 24 timer pr. uge fast med vagt hver 2. weekend. Fast rulleplan Tæt samarbejde med familien Tæt samarbejde med din konsulent hos Adecco Opstart hurtigst muligt   Skulle stillingen have fanget din interesse, så søg endelig hurtigst muligt. Vi fjerner opslaget, når rette kandidat er fundet, så derfor afholdes samtaler løbende. Vi sidder klar ved telefonen til evt. spørgsmål, så ring gerne til Jane Hvidsten på 38381391 eller Pernille Ahle på 38381116.
ADECCO A/S
09/01/2020
Workers for Warehouse in Vejle   We are seeking good flexible warehouse workers for our customer located in Vejle. About you: Can work at least 2-3 shift a week Speaking English (English pick by voice system) Can work in cold storage (8-12 Celsius) Are independent and responsible Have a positive attitude toward the job Are comfortable with routine tasks Are willing to make an effort Understand employee attendance policy Are you the one? Then you might be the one, we are looking for! Working hours: - Morning shift: 06:00-14:15 or 08:00-16:00 - Evening shift: 14.15 - 22.30 Interested ? Create a profile in Adecco, and send a email to sallinggroup@adecco.dk with the topic: Salling Group Vejle   Or call us: 38387075   We are looking forward to hearing from you. Yours sincerely Adecco
ADECCO A/S Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg
06/01/2020
Fuldtid
I Adecco har vi en del kunder (især omkring Storkøbenhavn) der søger medarbejdere med truckcertifikat. Vi håber derfor du vil kigge nærmere på stillingsopslaget nedenfor:  https://www.adecco.dk/jobannonce/lager-og-logistik-personale-soges/?ID=2265637 Vi skal bede om en ansøgning via linket og ikke pr. mail. Vi ser frem til at høre fra dig!