Case - Holbæk Kommune

CASE:

HOLBÆK KOMMUNE

Her kan du læse om hvordan JobDanmark hjalp Holbæk Kommune

JobDanmark er en moderne og professionel løsning

Det kan være svært at finde ledere til det offentlige. Heldigvis kunne JobDanmark hjælpe Holbæk Kommune med at vise kommunens jobopslag til de rette kandidater. Med JobMatch fra JobDanmark modtog Holbæk Kommunes stillingsannonce - en stilling som leder til de psykiatriske tilbud - godt 400 klik fra interesserede ansøgere.

Visninger:

Ca. 240.000

Klik:

Ca. 400

Hvordan hjalp JobDanmark?

“Vi har brugt JobDanmark flere gange. For os er det vigtigt, at vores opslag bliver set af de rette kandidater – også hvis de rette kandidater allerede er i job. JobDanmark viser vores opslag på bannere og på sociale medier, og dermed bliver de også set af kandidater som andre jobdatabaser ikke rammer. JobDanmarks målretning af annoncer er desuden skarp – de ansøgninger vi modtager er relevante.”

Hvordan oplevede I samarbejdet med JobDanmark?

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med JobDanmark. Det er selvfølgelig vigtigt, at vi får gode resulater. Men det er også vigtigt, at vi føler os i gode hænder fra start til slut. JobDanmark er kort sagt professionelle. De er kompetente – både ift. markedsføring af det enkelte jobopslag, men også ift. løbende rådgivning og vejledning.” Christina Janns, HR- og rekrutteringskonsulent ved Holbæk Kommune.

Se hvilken af vores løsninger der passer til dig!