Case - Copytec

CASE:

COPYTEC

Her kan du læse om hvordan JobDanmark hjalp COPYTEC

Jobmarkedet har ændret sig, og man skal tænke ud af boksen og bruge data på en helt anden måde.

Copytec specialiserer sig i printere, scannere og andre multifunktionsmaskiner. Som mange andre virksomheder oplevede Copytec, at det var svært at finde kvalificerede medarbejdere. Heldigvis kunne JobDanmark hjælpe Copytec ved at vise virksomhedens opslag til de helt rigtige kandidater.

Visninger:

Ca. 75.000

Klik:

Ca. 1.000

Hvordan hjalp JobDanmark?

“Jeg havde igennem et års tid forsøgt at finde en servicetekniker og en all-around kontormedarbejder - desværre uden held. Da jeg blev præsenteret for JobDanmark, gav det mening med deres datadrevne måde at ramme de rigtige segmenter. Processen har lært mig, at jobmarkedet har ændret sig. Man skal tænke ud af boksen og bruge data på en helt anden måde! Jeg anbefaler helt klart JobDanmark som værktøj til den opgave!” Bjarne Rasmussen, indehaver af Copytec.

Hvordan oplevede I samarbejdet med JobDanmark?

“Vi er dybt tilfredse med JobDanmarks evne til at ramme de rigtige segmenter. Det er selvfølgelig vigtigt for os at få gode resultater, og det føler vi, at vi har fået. Fra start til slut følte vi os i gode hænder, og JobDanmark var utrolig professionelle i deres tilgang til vores problemstillinger. Vi fik løbende rådgivning og vejledning samt en slutrapport med relevant information omkring kandidaternes profil, som vi kan bruge til fremtidig rekruttering.”

Se hvilken af vores løsninger der passer til dig!