Hvor finder jeg et job?

16f0f43c4011566c5703dc551e2358a0653d3003.png
JobDanmark
2020-08-20
Del Link kopieret

Skrevet af JobDanmark.

JobDanmark gør det nemt for jobsøgende. Vores mission er at vise dig de ledige stillinger, som passer bedst på dine ønsker. På JobDanmark er der intet behov for at grave gennem adskellige kategorier og sider med irrelevante job. Med en bruger på JobDanmark tilpasses dit jobfeed, så de ledige job der passer bedst på din profil vises først!

Klik her for at oprette en brugerprofil i dag og lad dit næste job komme til dig!


Hvor finder jeg et job?

Det spørgsmål er der løbende ca 25% af arbejdsstyrken, der stiller sig selv. Nogle er i job, men har besluttet sig for at rykke videre, mens andre mangler et job og er i fuld gang med Jobnet og det lokale jobcenter.

Forud for planlægningen af JobDanmarks nye jobplatform lavede vi en stor meningsmåling blandt jobsøgende, som gav nogle klare svar. 9 ud af 10 føler ikke, at de har et godt nok overblik over jobmarkedet - altså er der en tvivl om det rette job kommer på radaren, fordi man ikke lige er opmærksom på det. Derfor bruges der også i gennemsnit over en time om dagen på at udsøge job, hvilket langt de fleste mener er for meget tid at bruge, når man derudover skal bruge tid på at skrive en ansøgning og CV til de forskellige stillinger, der skal søges. 

Ville man acceptere den samme situation, hvis man taler om hotel- eller flybooking? Eller hvad med et online køb et et par nye sko? Nej vel? 

Vi vil gerne være ærlige og sige, at vores nye jobplatform ikke bruger spritny teknologi, for vi har bygget den på toppen af en e-commerce platform og har anvendt teknologi fra flere forskellige brancher til match og kunstig intelligens. Men måden, vi har sat det sammen på er ret unik, og under alle omstændigheder helt ny i forhold til den jobsøgendes fremsøgning af job.

Vi lader jobannoncen finde den jobsøgende - og ikke omvendt. Som jobsøger får man det bedste resultat ved en aktiv adfærd (gemme job osv.) og en angivelse af jobpræferencer. Så vil vi til gengæld kvittere med et relevant jobfeed, hvor man ganske givet bliver overrasket over relevante stillinger, der dukker op, som man måske ikke lige havde set sig selv i. Det kan vi gøre, fordi vi har droppet at placere stillingerne i kedelige kategorikasser, og således bliver man blive matchet på en lang række andre faktorer.

Så til dig som er jobsøgende: fat mod, vi har lavet et alletiders og gratis værktøj til dig, som du kan bruge til at finde dit næste drømmejob! God jagt!