Spar tid og penge på rekruttering

Vi skriver dit jobopslag helt uden beregning

Oplever du, at det kan være svært at gennemskue, hvordan du skriver et jobopslag, der sikrer, at du modtager ansøgninger fra kandidater med de rette kvalifikationer, erfaringer og værdier? Så kan du med fordel gøre brug af vores tilbud om gratis udarbejdelse af dine jobopslag! Hos Jobdanmark tilbyder vi nemlig at skrive dit jobopslag, så du er sikker på at nå ud til de helt rette kandidater til lige præcis din stilling. Det er ganske nemt, og så er det ovenikøbet gratis!

Hvorfor er det vigtigt at have et godt jobopslag? 

Der er god grund til at lægge ekstra tid og energi i rekrutteringsprocessen, når du skal ansætte en ny medarbejder. Den rette medarbejder vil udover at løse de påkrævede opgaver også være mere villig til tage initiativ, løse problemer og bringe nye idéer til bordet, hvilket kan være til stor gavn for virksomheden. Ansættelse af de rette kandidater kan samtidig styrke teamets sammenhold og skabe en positiv arbejdskultur. Det kan motivere de andre medarbejdere og skabe et miljø, hvor alle trives og yder deres bedste.

Hvis du omvendt ansætter den forkerte kandidat, kan det koste virksomheden dyrt, da det kan føre til forkerte løsninger af de påkrævede arbejdsopgaver samt tab af kunder. Derudover vil der være store omkostninger forbundet med at skulle igangsætte en ny rekrutteringsproces og oplære en helt ny medarbejder, hvis det viser sig, at du har fejlansat en medarbejder og må starte forfra i jagten på den rette medarbejder.

Få hjælp til at skrive et jobopslag, der når de rette kandidater

Der hersker ingen tvivl om, at de formuleringer, som du gør brug af i dine jobopslag, kan være med til at tiltrække og afskrække specifikke kandidater. Der er derfor ganske god grund til at få opslaget gennemgået af en ekstern part, så du undgår et indforstået sprog, forvirrende formuleringer eller andet, som kan gøre det svært at ramme de rette kandidater, eller som skaber unødige misforståelser, som gør, at potentielle kandidater fravælger jobbet.

Har du brug for hjælp til at skrive dit jobopslag, så du er sikker på, at det rammer den rette målgruppe? Så står vi klar. Vores dygtige konsulenter hjælper dig med at formulere og finpudse dit jobopslag, så du er sikker på at nå ud til de helt rette kandidater til lige præcis din stilling.

Det kan også være, at du allerede har en konkret stillingsbeskrivelse på den position, som du søger en ny medarbejder til at varetage? Så kan vi ud fra din beskrivelse af stillingen og ønsker til kandidaten udforme jobopslaget og efterfølgende rådgive dig i, hvordan du når ud til de rette modtagere.

 

Sådan fungerer vores tilbud om feedback på dine jobopslag

Det er ganske nemt at få hjælp til at skrive dit jobopslag, og så er det ovenikøbet gratis. Du skal blot udfylde kontaktformularen på siden, og så hører du fra os, hvor vi i fællesskab aftaler et møde. På mødet vil du have en dialog med en af vores dygtige rekrutteringsspecialister, som vil høre nærmere om dine ønsker og behov til en ny medarbejder. Herefter vil vores rekrutteringsspecialist formulere dit jobopslag, som sendes til dig i korrektur. 

Har du allerede et udkast til en jobannonce eller beskrivelsen af den stilling, som du ønsker at få afsat, så kan du med fordel videregive dette til din rekrutteringsspecialist. Herefter gennemgår vi teksten i fællesskab med dig og kommer med vores forslag til forbedringer. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at tilpasse tonen eller specifikke formuleringer, så dine budskaber skinner klart igennem. Komplekse og uklare formuleringer kan være med til at forvirre læseren, men vi sørger for, at dit jobopslag er støvsuget for den slags, så det fremstår letforståeligt og attraktivt for læseren.

Med et skarpt formuleret stillingsopslag vil du modtage ansøgninger fra personer, der har en klar forståelse for de ansvarsområder og krav, der er i jobbet, og du slipper for at bruge tid på at arbejde dig igennem en masse irrelevante ansøgninger. Derudover får du også hjælp til opbygningen af jobopslaget, så ansøgerne nemt kan danne sig et overblik over de forskellige informationer, som de kan finde i stillingsopslaget.

Med jobopslaget på plads kan vi efterfølgende også tilbyde dig rådgivning i, hvordan du på bedste vis promoverer jobbet udadtil, så du rammer endnu flere potentielle kandidater. 

Jobdanmark hjælper dig med at ramme og tiltrække de rette kandidater

Jobopslagene er den første kontakt, du har med potentielle kandidater til stillinger i din virksomhed. Et veludført jobopslag kan derfor være afgørende for, at du rammer det bredest mulige felt af ansøgere, som samtidig matcher stillingen og virksomhedens behov. Uanset om du har et jobopslag klar, som du gerne vil have et sæt friske øjne til at kigge på, eller om du vil have os til at udforme opslaget fra bunden ud fra din beskrivelse af stillingen, så varetager vi gerne opgaven. Søger du en ny medarbejder til opstart efter sommeren, så er det en god ide at komme i gang allerede nu.

Hos Jobdanmark er vi eksperter i at ramme og tiltrække de rette kandidater, og vi hjælper også gerne dig. Skal vi tage en snak om dine rekrutteringsbehov, eller vil du have et professionelt blik på dine stillingsopslag, der sikrer, at formuleringerne, opbygningen og budskabet sidder lige i skabet? Så er du velkommen til at kontakte os på 65 45 53 00

 

Jobdanmark binder mennesker og virksomheder sammen