Om JobDanmark

Overvejer du jobskifte? Du er ikke alene! Hvert år skifter over 800.000 danskere nemlig job. Hvis du leder efter nyt job er du kommet til det helt rette sted. JobDanmark er et moderne jobsite, der matcher dig med din nye arbejdsplads. Med en bruger på JobDanmark får du adgang til en jobdatabase med en masse spændende jobmuligheder. Med en gratis bruger kan du oprette et CV og en jobagent. Med et CV og en jobagent forkorter du din tid som ledig, så hvad venter du på?

 

Skal vi hjælpe dig med at finde din nye arbejdsplads?

Vi hjælper uanset om du søger dit første job eller om du søger et nyt job ovenpå mange års erfaring. Med en bruger på JobDanmark får du mulighed for at oprette en gratis jobagent og et gratis CV. Som bruger indsamler vi desuden data om dig (dog kun med din tilladelse), som vi bruger til at vise dig de jobannoncer, der passer bedst på din profil. For at gøre din dataprofil stærkere anbefaler vi, at du “synes godt om” JobDanmark på Facebook - så modtager du også attraktive stillinger og råd til din jobsøgning direkte i dit Facebook news feed.

Har du brug for hjælp til at oprette en bruger, søge et job, eller lignende, er du altid velkommen til at skrive til os. Det kan du gøre ved at benytte det grønne ikon nederst til højre.